Home » Politic » Solomon, președinte

Solomon, președinte

de Simona MIHĂILĂ

Adrian Solomon, deputat de Vaslui și președintele PSD Bârlad, este, de alaltăieri, președintele Comisiei de muncă și protecție socială din cadrul Camerei Deputaților. El a mai candidat pentru această funcție alături de Anghel Stanciu și Ovidiu Iane.
„Este recunoașterea activității mele în această comisie în care am fost patru ani secretar și doi ani vicepreședinte. Colegii au văzut în activitatea mea un argument în plus pentru a mă numi președinte al acestei comisii”, ne-a declarat deputatul Solomon.
Alegerile pentru șefia Comisiei de muncă și protecție socială s-au impus după plecare lui Florin Iordache în funcția de vicepreședinte al grupului PSD din Camera Deputaților. (S.M.)

de Simona MIHĂILĂ Adrian Solomon, deputat de Vaslui și președintele PSD Bârlad, este, de alaltăieri, președintele Comisiei de muncă și protecție socială din cadrul Camerei Deputaților. El a mai candidat pentru această funcție alături de Anghel Stanciu și Ovidiu Iane. "Este recunoașterea activității mele în această comisie în care am fost patru ani secretar și doi ani vicepreședinte. Colegii au văzut în activitatea mea un argument în plus pentru a mă numi președinte al acestei comisii", ne-a declarat deputatul Solomon. Alegerile pentru șefia Comisiei de muncă și protecție socială s-au impus după plecare lui Florin Iordache în funcția de vicepreședinte…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Simona Vasile

5 comments

  1. Care activitate? Cred ca rautaciosii ăștia care administrează siteul Camerei Deputaților au uitat s-o mentioneze!

  2. Un gospodar desavarsit ! Sa vedeti soseaua care duce spre anl-ul de la caramidarie! Activitate nu gluma….

  3. un adevarat pacalici.pe cine reprezinta acest politichian?

  4. o nulitate

  5. Manelistul Geluit….presedinte la Asociatia Marletilor de Pretutindeni !

%d blogeri au apreciat: