Home » National » Unul dintre ucigașii lui Ioan Luchian Mihalea, eliberat din penitenciar după 20 de ani

Unul dintre ucigașii lui Ioan Luchian Mihalea, eliberat din penitenciar după 20 de ani

Nelu Florian Gavrilă, unul dintre cei doi ucigași ai compozitorului Ioan Luchian Mihalea, condamnat la închisoare pe viață, a fost eliberat, miercuri, din închisoare, după ce Judecătoria Găești a admis propunerea de eliberare condiționată formulată de comisia de la Penitenciarul Găești.

Nelu Florian Gavrilă a fost pus în libertate, miercuri, după ce reprezentanții penitenciarului au primit de la Judecătoria Găești documentele care atestă decizia instanței de eliberare condiționată, a declarat corespondentului MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Găești, agentul șef principal Florin Ispas.

Judecătoria Găești a admis, în 13 februarie, propunerea de eliberare condiționată formulată de Comisia de liberare condiționată de la Penitenciarul Găești.

Sentința nu a fost contestată, astfel încât, după ce a rămas definitivă, a fost comunicată penitenciarului care a procedat la punerea acesteia în aplicare, a precizat Florin Ispas.

În februarie anul trecut, aceeași instanță a respins cererea de eliberare condiționată a lui Gavrilă, iar Tribunalul Dâmbovița a menținut decizia.

Nelu Florian Gavrilă, condamnat la închisoare pe viață în anul 1995 pentru uciderea lui Ioan Luchian Mihalea, a fost apărat în acest dosar de un avocat din oficiu.

Tot în februarie 2014, complicele lui Gavrilă la asasinarea lui Ioan Luchian Mihalea, Ionel Păun, deținut în Penitenciarul Drobeta Turnu Severin, a depus și el o cerere de liberare, care a fost respinsă din cauza comportamentului agresiv în detenție.

Ioan Luchian Mihalea – compozitor, interpret și fondator al grupurilor Song și Minisong – a fost ucis la vârsta de 42 de ani, în 1993. Cei doi criminali, Nelu Lucian Gavrilă și Ionel Păun, care voiau să-l jefuiască, au fost condamnați la închisoare pe viață.

Sursa: gandul.info

Nelu Florian Gavrilă, unul dintre cei doi ucigași ai compozitorului Ioan Luchian Mihalea, condamnat la închisoare pe viață, a fost eliberat, miercuri, din închisoare, după ce Judecătoria Găești a admis propunerea de eliberare condiționată formulată de comisia de la Penitenciarul Găești. Nelu Florian Gavrilă a fost pus în libertate, miercuri, după ce reprezentanții penitenciarului au primit de la Judecătoria Găești documentele care atestă decizia instanței de eliberare condiționată, a declarat corespondentului MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Găești, agentul șef principal Florin Ispas. Judecătoria Găești a admis, în 13 februarie, propunerea de eliberare condiționată formulată de Comisia de liberare condiționată…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: