Home » Social » Polițistul Ciprian Bordeianu, pe ultimul drum

Polițistul Ciprian Bordeianu, pe ultimul drum

de Simona MIHĂILĂ

Sute de bârlădeni au ținut să-și ia rămas bun de la Ciprian Bordeianu, unul dintrei cei mai cunoscuți și mai tineri polițiști bârlădeni. Ieri, acesta a fost condus pe ultimul drum de o mare de oameni. Rude, prieteni, cunoscuți, colegi de serviciu, dar și simpli locuitori ai orașului au început să se strângă în fața Bisericii Vovidenia cu două ore înainte de începerea funeraliilor religioase. Mâhniți și plini de compasiune, bârlădenii au așteptat răbdători, respectând disciplinați indicațiile date de jandarmii care au asigurat ordinea.
Un covor roșu întins de la poartă până la intrarea în biserică și o inimă uriașă din petale de trandafiri au marcat drumul pe care tânărul polițist de la Circulație a trecut pentru ultima dată.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=yYJC3pXAgtM&w=420&h=315] Coșciugul cu trupul neînsuflețit al lui Ciprian Bordeianu a fost scos din biserică în cadrul unui ceremonial militar specific și purtat pe brațe de colegii lui de la Serviciul Circulație Rutieră, până la mașina mortuară.
În drum către Cimitirul „Eternitatea”, cortegiul a făcut un popas în fața sediului Poliției Bârlad, acolo unde comisar șef Vasile Chelaru, comandantul Poliției Bârlad, a rostit un discurs de adio.
Viața lui Cirprian Bordeianu a fost curmată la doar 41 de ani, de o boală nemiloasă, împotriva căreia polițistul a luptat din răsputeri vreme de circa un an. Era căsătorit și în urma lui a rămas un băiat de 14 ani.

de Simona MIHĂILĂ Sute de bârlădeni au ținut să-și ia rămas bun de la Ciprian Bordeianu, unul dintrei cei mai cunoscuți și mai tineri polițiști bârlădeni. Ieri, acesta a fost condus pe ultimul drum de o mare de oameni. Rude, prieteni, cunoscuți, colegi de serviciu, dar și simpli locuitori ai orașului au început să se strângă în fața Bisericii Vovidenia cu două ore înainte de începerea funeraliilor religioase. Mâhniți și plini de compasiune, bârlădenii au așteptat răbdători, respectând disciplinați indicațiile date de jandarmii care au asigurat ordinea. Un covor roșu întins de la poartă până la intrarea în biserică și…

Review Overview

User Rating: 3.98 ( 2 votes)

About Simona Vasile

%d blogeri au apreciat: