Home » Justitie » Dosar penal pentru un șofer „șmecher”

Dosar penal pentru un șofer „șmecher”

de Roxana NĂSTASĂ

Duminică, Cătălin C., de 38 de ani, din Vaslui, ce conducea un autoturism pe strada Ștefan cel Mare din municipiul reședință, le-a arătat polițiștilor că este șmecher. După ce a fost oprit pentru control, acesta a refuzat testarea cu aparatul etilotest cât și prelevarea mostrelor biologice necesare pentru stabilirea alcoolemiei, pe principiul că poate face ce vrea.
De asemenea, în urma verificării în bazele de date, polițiștii au constatat că acesta are suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice de la începutul anului. Pentru cele două fapte, conducătorul auto s-a ales cu dosar penal.


Descoperă mai multe la Est News

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

de Roxana NĂSTASĂ Duminică, Cătălin C., de 38 de ani, din Vaslui, ce conducea un autoturism pe strada Ștefan cel Mare din municipiul reședință, le-a arătat polițiștilor că este șmecher. După ce a fost oprit pentru control, acesta a refuzat testarea cu aparatul etilotest cât și prelevarea mostrelor biologice necesare pentru stabilirea alcoolemiei, pe principiul că poate face ce vrea. De asemenea, în urma verificării în bazele de date, polițiștii au constatat că acesta are suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice de la începutul anului. Pentru cele două fapte, conducătorul auto s-a ales cu dosar penal.

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

Descoperă mai multe la Est News

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura