Home » Social » Șofer la un pas de moarte după ce autoutilitara în care se afla a fost spulberată de tren

Șofer la un pas de moarte după ce autoutilitara în care se afla a fost spulberată de tren

de Roxana NĂSTASĂ

Un bărbat în vârstă de 52 de ani a văzut moartea cu ochii, noaptea trecută, după ce autoutilitara în care se afla a fost spulberată de tren. Vasile L., angajat al firmei de gospodărire a municipiului reședință, mergea la serviciu, iar pentru că nu a respectat semnificația semnalelor luminoase și acustice de la trecerea de cale ferată de la intrare în Vaslui dinspre Bacău, a fost lovit din plin.

La fața locului au fost direcționate forțe și mijloace din cadrul Detașamentului de Pompieri Vaslui, respectiv două autospeciale de descarcerare și o ambulanță SMURD cu echipajul de terapie intensivă mobilă.

La momentul sosirii forțelor de intervenție la locul evenimentului, autoturismul se afla răsturnat pe cupolă, pompierii acționând pentru scoaterea dintre fiarele contorsionate a conducătorului auto. Ulterior, bărbatul a fost preluat de către echipajul medical prezent la fața locului și transportat la Spitalul de Urgență din municipiul Vaslui, fiind diagnosticat cu traumatism cranio-facial, traumatism cranio-cerebral și fracturi costale.

În urma acestui accident și trenul a fost avariat, motiv pentru care a fost tractat în stația CFR Vaslui, iar călătorii au fost transferați într-un alt tren, care a plecat cu o întârziere de aproximativ 140 minute.

de Roxana NĂSTASĂ Un bărbat în vârstă de 52 de ani a văzut moartea cu ochii, noaptea trecută, după ce autoutilitara în care se afla a fost spulberată de tren. Vasile L., angajat al firmei de gospodărire a municipiului reședință, mergea la serviciu, iar pentru că nu a respectat semnificația semnalelor luminoase și acustice de la trecerea de cale ferată de la intrare în Vaslui dinspre Bacău, a fost lovit din plin. La fața locului au fost direcționate forțe și mijloace din cadrul Detașamentului de Pompieri Vaslui, respectiv două autospeciale de descarcerare și o ambulanță SMURD cu echipajul de terapie…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: