Home » Justitie » Soția polițistului hușean care a accidentat un copil ia vina asupra ei

Soția polițistului hușean care a accidentat un copil ia vina asupra ei

de Roxana NĂSTASĂ

Soția polițistului de frontieră care duminică a accidentat grav un copil de 13 ani susține că ea se afla la volanul mașinii care a provocat tragedia, deși, în urma cercetărilor efectuate, reiese că autoturismul ar fi fost condus de un bărbat.
Potrivit martorilor și în urma cercetărilor efectuate de polițiști, la volanul autoturismului s-ar fi aflat, de fapt, soțul profesoarei, polițist de frontieră, care a părăsit, ulterior, locul accidentului.
„Pe timpul cercetărilor, la locul producerii accidentului s-a prezentat o femeie în vârstă de 43 ani, din localitate, care a afirmat că s-a aflat la volanul autoturismului în momentul producerii evenimentului. În urma investigațiilor efectuate de polițiști au rezultat indicii cu privire la faptul că accidentul ar fi fost comis de un bărbat în vârstă de 28 ani, din municipiul Huși, care însă se sustrage cercetărilor” a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Vaslui, Mihaela Ștraub.
Un accident de circulație s-a petrecut duminică după-amiază, în Huși, un copil fiind grav rănit de un șofer care a părăsit locul accidentului. Potrivit reprezentanílor IPJ Vaslui, în urma primelor cercetări s-a stabilit că un autoturism a pătruns pe sensul opus, apoi a lovit un pieton care circula pe trotuar și a ajuns în curtea unei locuințe distrugând gardul și o anexă gospodărească.
Băiatul accidentat a fost transportat la Spitalul municipal Huși, ulterior fiind trimis la o unitate medicală din municipiul Iași.
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.

de Roxana NĂSTASĂ Soția polițistului de frontieră care duminică a accidentat grav un copil de 13 ani susține că ea se afla la volanul mașinii care a provocat tragedia, deși, în urma cercetărilor efectuate, reiese că autoturismul ar fi fost condus de un bărbat. Potrivit martorilor și în urma cercetărilor efectuate de polițiști, la volanul autoturismului s-ar fi aflat, de fapt, soțul profesoarei, polițist de frontieră, care a părăsit, ulterior, locul accidentului. „Pe timpul cercetărilor, la locul producerii accidentului s-a prezentat o femeie în vârstă de 43 ani, din localitate, care a afirmat că s-a aflat la volanul autoturismului în…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Bârlădean de 15 ani, reținut pentru tâlhărie calificată

         Polițiștii au reținut un tânăr  în vârstă de ...

Începând de astăzi, românii care au nevoie să iasă din casă trebuie să prezinte autorităților fie o declarație pe propria răspundere, fie o adeverință de la angajator

Începând de astăzi, românii care au nevoie să iasă ...

Șeful MAI, Marcel Vela. a anunțat un set de nou de măsuri de prevenire a răspândirii epidemiei de coronavirus

– Se suspendă temporar activitatea în cabinetele de medicină ...