Home » Justitie » Tâlhari reținuți de polițiști

Tâlhari reținuți de polițiști

de Roxana NĂSTASĂ

Doi bărbați, bănuiți de comiterea a două infracțiuni de tâlhărie, au fost reținuți de către polițiști vasluieni, urmând a fi prezentați la unitățile de parchet competente, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Un minor, în vârstă de 15 ani, din localitatea Cârja a sesizat, sâmbătă după-amiază, polițiștii vasluieni cu privire la faptul că a fost victima unei infracțiuni de tâlhărie.
Din cercetările efectuate la fața locului, oamenii legii au stabilit că tânărul se deplasa pe raza localității de domiciliu și a fost acostat de doi tineri, din orașul Murgeni, pe care îi cunoștea. Cei doi, sub pretextul recuperării unei datorii mai vechi, l-au bruscat, amenințându-l cu un cuțit și i-au luat telefonul mobil. Polițiștii i-au identificat pe cei doi tineri, Florin A., în vârstă de 18 ani și fratele său, de 14 ani. Asupra infractorului a fost găsit telefonul mobil, care a fost predat părții vătămate.
Luni, polițiștii l-au reținut pe o perioadă de 24 ore pe Florin A. pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată, iar ieri a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad.
Un alt bărbat, Ionel I., de 28 ani, din orașul Negrești, a fost reținut de către polițiștii din cadrul Poliției orașului Negrești, fiind cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie, faptă comisă în seara de duminică.
La acel moment, un bărbat din orașul Negrești a sunat la 112 după ce l-a surprins pe Ionel I., în timp ce îi sustrăgea bunuri dintr-o anexă a locuinței. În momentul în care proprietarul a ajuns în anexă, autorul furtului l-a lovit cu cotul în zona feței, după care a fugit cu sacul în care se aflau bunurile sustrase.
Prejudiciul a fost recuperat aproape în totalitate, bărbatul urmând a fi prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Vaslui.

de Roxana NĂSTASĂ Doi bărbați, bănuiți de comiterea a două infracțiuni de tâlhărie, au fost reținuți de către polițiști vasluieni, urmând a fi prezentați la unitățile de parchet competente, cu propunere de luare a unei măsuri preventive. Un minor, în vârstă de 15 ani, din localitatea Cârja a sesizat, sâmbătă după-amiază, polițiștii vasluieni cu privire la faptul că a fost victima unei infracțiuni de tâlhărie. Din cercetările efectuate la fața locului, oamenii legii au stabilit că tânărul se deplasa pe raza localității de domiciliu și a fost acostat de doi tineri, din orașul Murgeni, pe care îi cunoștea. Cei doi,…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile