Home » Invatamant » Sală de sport la Școala nr. 8 Bârlad

Sală de sport la Școala nr. 8 Bârlad

Încă o școală din Bârlad va avea sală de sport la standarde europene. Este vorba de Școala „Iacov Antonovici” (Școala nr. 8), pentru care Primăria Bârlad va primi finanțare de la bugetul național, în ursul acestui an.
La sfârșitul lui ianuarie, autoritățile locale au fost înștiințate de către reprezentanții Companiei Naționale de Investiții (CNI) că proiectul de finanțare înaintat de Primăria Bârlad pentru construcția unei săli de sport în curtea Școlii nr. 8 a fost aprobat. CNI le-a cerut edililor locali să înainteze documentația necesară pentru organizarea licitației de atribuire a lucrărilor.
Potrivit documentației, sala de sport va avea o capacitate de 180 de locuri, iar construcția se va desfășura pe o suprafață de 1.400 de metri pătrați. (S.M.)

Încă o școală din Bârlad va avea sală de sport la standarde europene. Este vorba de Școala "Iacov Antonovici" (Școala nr. 8), pentru care Primăria Bârlad va primi finanțare de la bugetul național, în ursul acestui an. La sfârșitul lui ianuarie, autoritățile locale au fost înștiințate de către reprezentanții Companiei Naționale de Investiții (CNI) că proiectul de finanțare înaintat de Primăria Bârlad pentru construcția unei săli de sport în curtea Școlii nr. 8 a fost aprobat. CNI le-a cerut edililor locali să înainteze documentația necesară pentru organizarea licitației de atribuire a lucrărilor. Potrivit documentației, sala de sport va avea o…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Simona Vasile

%d blogeri au apreciat: