Home » Administratie » Strada principală va fi gata la vară
Vasile Paval

Strada principală va fi gata la vară

de Alex SAVA

În această vară, traficul de pe artera principală a municipiului reședință va reveni la nomal, întrucât trebuie finalizat Planul Integrat de Dezvoltare Urbană. Primarul Vasile Pavăl și-a propus ca lucrările de asfaltare a străzii Ștefan cel Mare să fie finalizate până la mijlocul lunii iulie. Tot atunci, vor fi gata și străzile Spitalului, Cuza Vodă, 8 Martie, Hușului și Gheorge Doja.

Pe lângă acest proiect cu finanțare europeană, edilul are în vedere și continuarea proiectelor începute din bugetul propriu. Astfel, se vor executa lucrări de modernizare a cartierelor Avram Iancu, Zimbrului și în zona Liceului „Anghel Rugină”.

De asemenea, se are în vedere asfaltarea suburbiei Brodoc.

„Declar și susțin cu toată răspunderea că anul acesta va fi unul de vârf din punct de vedere investițional. Avem resurse pentru tot ceea ce ne-am propus să facem. Dacă urmărim îndeaproape veniturile din încasări și cotele defalcate din TVA, vom reuși să ducem la îndeplinire aceste obiective”, a spus primarul municipiului Vaslui, Vasile Pavăl.

de Alex SAVA În această vară, traficul de pe artera principală a municipiului reședință va reveni la nomal, întrucât trebuie finalizat Planul Integrat de Dezvoltare Urbană. Primarul Vasile Pavăl și-a propus ca lucrările de asfaltare a străzii Ștefan cel Mare să fie finalizate până la mijlocul lunii iulie. Tot atunci, vor fi gata și străzile Spitalului, Cuza Vodă, 8 Martie, Hușului și Gheorge Doja. Pe lângă acest proiect cu finanțare europeană, edilul are în vedere și continuarea proiectelor începute din bugetul propriu. Astfel, se vor executa lucrări de modernizare a cartierelor Avram Iancu, Zimbrului și în zona Liceului „Anghel Rugină”.…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

One comment

  1. atat stiu sa faca primarii la vaslui ,mai o strada ,mai un sens giratoriu ,mai o floare mai niste pavele ,uitati va ce fac primarii adevarati ..locuri de munca ,parcuri industriale firme straine atrase cu facilitati nu gainarii vasluiene

%d blogeri au apreciat: