Home » Justitie » Tâlharul din Dumești rămâne după gratii

Tâlharul din Dumești rămâne după gratii

de Marian MOCANU

La începutul lunii decembrie 2014 Maricel Dura, un recidivist în vârstă de 35 de ani, din comuna Dumești, județul Vaslui, a tâlhărit un bătrân de două ori mai în vârstă decât el, pentru a-i fura de 95 lei, banii rămași după ce a făcut ceva cumpărături la magazinul din localitate.

Maricel Dura l-a observat pe bătrân în momentul în care acesta a făcut ceva cumpărături la magazinul din zonă, primind rest de la o bancnotă de 100 lei, ulterior l-a așteptat în apropierea locuinței, tăbărând pe bătrân cu pumnii și picioarele și furându-i din buzunar restul de la cumpărături, 95 lei.

Imediat după incident, victima s-a prezentat la Postul de Poliție Dumești și a depus plângere, tâlharul fiind imediat identificat de polițiști, din rodul jafului mai având asupra sa doar 17 lei, restul sumei fiind cheltuită de tâlhar a fost arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile. Arestat preventiv la propunerea procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui la începutul lunii decembrie 2014, magistrații Judecătoriei Vaslui au constatat ieri legalitatea și temeinicia măsurii arestării preventive pentru Maricel Dura, măsură pe care au menținut-o.

Pentru această fapta sa, recidivistul Maricel Dura riscă o nouă pedeapsă cu închisoare de la 3 la 10 ani.

de Marian MOCANU La începutul lunii decembrie 2014 Maricel Dura, un recidivist în vârstă de 35 de ani, din comuna Dumești, județul Vaslui, a tâlhărit un bătrân de două ori mai în vârstă decât el, pentru a-i fura de 95 lei, banii rămași după ce a făcut ceva cumpărături la magazinul din localitate. Maricel Dura l-a observat pe bătrân în momentul în care acesta a făcut ceva cumpărături la magazinul din zonă, primind rest de la o bancnotă de 100 lei, ulterior l-a așteptat în apropierea locuinței, tăbărând pe bătrân cu pumnii și picioarele și furându-i din buzunar restul de…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: