Home » Invatamant » Colegiul „Codreanu” apelează la sponsorizări!

Colegiul „Codreanu” apelează la sponsorizări!

de Răzvan CĂLIN

Pentru a putea reabilita și moderniza sălile de curs, conducerea liceului speră să obțină fondurile necesare prin donații și sponsorizări.

Colegiul Național „Gheorghe Roșca Codreanu” din Bârlad intenționează să-și asigure un buget pentru efectuarea unor lucrări de reparații și modernizare prin intermediul unor sponsorizări și donații. Toate aceste fonduri vor fi colectate și direcționate prin intermediul Fundației „Gheorghe Roșca Codreanu”, organizație care a fost înființată special pentru acest scop. Este, dacă vreți, un alt mod prin care o unitate de învățământ ar mai putea face rost de niscaiva fonduri în afara „mărunțișului” alocat anual de la bugetul de stat.

„Intenționăm, în primul rând, să reabilităm și să modernizăm toate cele 11 săli de curs. Concret, asta ar însemna înlocuirea mobilierului actual cu altul mai de calitate și inclusiv dotări moderne, începând de la table interactive și până la proiectoare sau orice alte materiale didactice moderne. Practic, aceste fonduri care le strângem prin intermediul fundației provin din acei 2% din impozitele pe salariu pe care fiecare om le plătește către statul român”, ne-a declarat Tița Chiru, directorul Colegiului „Codreanu”.

Până în momentul de față s-a reușit colectarea a circa 8.500 de lei, bani care abia ar ajunge pentru reabilitarea unei singure săli de curs. Însă, conducerea colegiului speră ca, încet, încet, fiecare clasă să fie modernizată.

de Răzvan CĂLIN Pentru a putea reabilita și moderniza sălile de curs, conducerea liceului speră să obțină fondurile necesare prin donații și sponsorizări. Colegiul Național „Gheorghe Roșca Codreanu” din Bârlad intenționează să-și asigure un buget pentru efectuarea unor lucrări de reparații și modernizare prin intermediul unor sponsorizări și donații. Toate aceste fonduri vor fi colectate și direcționate prin intermediul Fundației „Gheorghe Roșca Codreanu”, organizație care a fost înființată special pentru acest scop. Este, dacă vreți, un alt mod prin care o unitate de învățământ ar mai putea face rost de niscaiva fonduri în afara „mărunțișului” alocat anual de la bugetul…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Razvan Calin

%d blogeri au apreciat: