Home » Sanatate » Ambulanță ”accidentată”!

Ambulanță ”accidentată”!

Răzvan CĂLIN

Ieri, în jurul orei 12.20, o autospecială ce aparține Stației de Ambulanță Bârlad a fost implicată într-un accident rutier ușor.

Incidentul s-a petrecut la ieșirea din Bârlad, pe șoseaua care duce către Bacău (drumul spre Perieni sau spre Puiești, cum mai este cunoscut). Ambulanța era în misiune și se îndrepta către comuna Pogana unde fusese solicitată pentru a interveni la un bătrân în vârstă de 67 de ani.

”Din câte se pare, o autotutilitară a acroșat ambulanța din cauză că șoferul nu s-a asigurat înainte de a schimba direcția de deplasare. Din fericire nu s-a înregistrat victime și nici pagubele nu sunt foarte mari. Totuși, farul din dreapta față și partea laterală dreapta au suferit avarii. În consecință, am fost nevoiți să retragem mașina din trafic și să o ducem la un service pentru reparații. Problema este că timp de circa două luni nu ne vom mai putea folosi de această mașină pentru că atât durează cu tot cu formalitățile către firma de asigurări”, ne-a declarat Aurora Popa, directorul Serviciului de Ambulanță al Județului Vaslui.
Imediat după ce șoferul ambulanței a anunțat incidentul, o altă ambulanță de la Bârlad a fost direcționată către comuna Pogana pentru a interveni la solicitarea făcută prin 112.

Răzvan CĂLIN Ieri, în jurul orei 12.20, o autospecială ce aparține Stației de Ambulanță Bârlad a fost implicată într-un accident rutier ușor. Incidentul s-a petrecut la ieșirea din Bârlad, pe șoseaua care duce către Bacău (drumul spre Perieni sau spre Puiești, cum mai este cunoscut). Ambulanța era în misiune și se îndrepta către comuna Pogana unde fusese solicitată pentru a interveni la un bătrân în vârstă de 67 de ani. ”Din câte se pare, o autotutilitară a acroșat ambulanța din cauză că șoferul nu s-a asigurat înainte de a schimba direcția de deplasare. Din fericire nu s-a înregistrat victime și…

Review Overview

About Razvan Calin

x

Check Also

Ana Rinder: 95% din intervențiile în domeniul urologic vor fi făcute la Spitalul de Urgență Vaslui

Conducerea Spitalului Județean de Urgență (SJU) Vaslui susține că ...

400.000 de lei pentru serviciul urologie din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vaslui

Persoanele care suferă de dureri din cauza calculilor renali ...

Vizitarea pacienților din Spitalul Județean de Urgență Vaslui, interzisă până la 15 iunie

Conducerea Spitalului Județean de Urgență Vaslui a prelungit  sistarea ...