Home » Social » Casă nelocuită, distrusă de flăcări

Casă nelocuită, distrusă de flăcări

de Roxana NĂSTASĂ

O casă nelocuită din localitatea vasluiană Slobozia, comuna Gârceni, a ars cu totul în urma unui incendiu. Flăcările au distrus întreaga locuință deoarece incendiul a fost observat și anunțat cu întârziere. Cel mai probabil, evenimentul nefericit s-a produs în urma unui scurtcircuit electric.

„Alaltăieri, la ora 17.30, pompierii militari din cadrul Detașamentului Vaslui au intervenit pentru localizarea și stingerea unui incendiu produs la o locuință din localitatea Slobozia, comuna Gârceni. La locul intervenției s-a deplasat autospeciala de lucru cu apă și spumă, din cadrul Punctului de Lucru Ivănești, cu patru subofițeri, care au acționat în cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență din comună. În momentul sosirii pompierilor militari la fața locului, incendiul se manifesta generalizat la întreaga locuință, în suprafață de aproximativ douăzeci de metri pătrați. Casa a fost făcută scrum, deoarece fiind nelocuită incendiul a fost observat și anunțat cu întârziere, fapt ce a condus la propagarea acestuia la întreaga locuință. Cel mai probabil, incendiul a fost generat de un scurtcircuit electric”, a declarat Petru Iftene, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vaslui.
Tot alaltăieri, a mai avut loc un incendiu, de această dată de vegetație uscată. Acesta s-a produs în suburbia Moara Grecilor și a afectat aproximativ două hectare de vegetație uscată, pompierii reușind lichidarea acestuia înainte ca focul să se propage către locuințele din zonă. Cel mai probabil, incendiul a fost generat de un foc deschis, făcut de o persoană neidentificată.

de Roxana NĂSTASĂ O casă nelocuită din localitatea vasluiană Slobozia, comuna Gârceni, a ars cu totul în urma unui incendiu. Flăcările au distrus întreaga locuință deoarece incendiul a fost observat și anunțat cu întârziere. Cel mai probabil, evenimentul nefericit s-a produs în urma unui scurtcircuit electric. „Alaltăieri, la ora 17.30, pompierii militari din cadrul Detașamentului Vaslui au intervenit pentru localizarea și stingerea unui incendiu produs la o locuință din localitatea Slobozia, comuna Gârceni. La locul intervenției s-a deplasat autospeciala de lucru cu apă și spumă, din cadrul Punctului de Lucru Ivănești, cu patru subofițeri, care au acționat în cooperare cu…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

DGASPC Vaslui – Ineficiență sub umbra lui Dumitru Buzatu

Deputat Mihai Botez  Direcția Generală de Asistentă Socială și ...

Cresc sau nu pensiile cu 40%?! Pensionarii vasluieni se așteaptă la o iarnă de coșmar, cu frig și foame

de Dănuț CIOBANU  Pensionarii sunt pregătiți să dea Guvernul ...

Veste proastă pentru copii. Pista de role din municipiul Vaslui rămâne închisă din cauza COVID-19

Pista pentru skateboarding și role din municipiul Vaslui rămâne ...