Home » Social » Conferință despre afaceri la Vaslui

Conferință despre afaceri la Vaslui

de Roxana NĂSTASĂ

Mâine va avea loc un eveniment menit să dezbată tendințele actuale ale mediului de afaceri regional. Este vorba despre Conferința Afaceri.ro Vaslui, organizată de Arhipelago, APEC și Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Vaslui, care se va desfășura la sediul Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Vaslui.

Participanții la acest eveniment vor pleca acasă cu informații utile și de actualitate, cu o serie de noi contacte și potențiali parteneri, dar și cu inspirație pentru dezvoltarea afacerilor. Evenimentul va cuprinde prezentări în plen, dezbateri și networking, lansări de carte, temele principale fiind: Zona Metropolitană Vaslui, surse de finanțare și resurse umane.
Conferința, ajunsă la cea de-a doua ediție, se va baza pe un format nou, cu mai multă interactivitate, structurat în dezbateri. Concret, vor avea loc trei dezbateri: Zona Metropolitană Vaslui – strategia de dezvoltare și implicațtiile acesteia asupra dezvoltării afacerilor din zona Vaslui; Finanțare.ro – pași de urmat în vederea atragerii de resurse prin fonduri europene în anul 2015 și, cea de-a treia – Resurse umane – nevoile de resurse umane calificate în zona Moldovei – situația actuală și perspectivele învățământului dual – profesional și tehnic.
După cele trei dezbateri, evenimentul se va încheia cu un joc de networking, atractiv și util, în urma căruia fiecare participant va identifica în mod sigur câteva contacte importante, demne de exploatat cu scopul dezvoltării propriei afaceri.

de Roxana NĂSTASĂ Mâine va avea loc un eveniment menit să dezbată tendințele actuale ale mediului de afaceri regional. Este vorba despre Conferința Afaceri.ro Vaslui, organizată de Arhipelago, APEC și Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Vaslui, care se va desfășura la sediul Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Vaslui. Participanții la acest eveniment vor pleca acasă cu informații utile și de actualitate, cu o serie de noi contacte și potențiali parteneri, dar și cu inspirație pentru dezvoltarea afacerilor. Evenimentul va cuprinde prezentări în plen, dezbateri și networking, lansări de carte, temele principale fiind: Zona Metropolitană Vaslui, surse de finanțare…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: