Home » Monden » Romanii au talent! Mama fetei ucise, mesaj cutremurator pentru Mihaela Radulescu: “Ii doresc sa treaca prin aceeasi drama”

Romanii au talent! Mama fetei ucise, mesaj cutremurator pentru Mihaela Radulescu: “Ii doresc sa treaca prin aceeasi drama”

Povestea lui Andrei Grigoriu, detinutul de la “Romanii au talent”, a smuls rauri de lacrimi. Cum totul a fost cosmetizat, iar echipa mintita, momentul a starnit reactii vehemente mamei indurate, care a avut cuvinte grele la adresa Raduleascăi.

A venit pe scena spasit si a desenat un portret, spunandu-si, in acelasi timp, povestea. Faptul ca a fost incarcerat, timp de 12 ani, si ca sora lui, cea pe care a pictat-o, i-a fost alaturi neconditionat, in toti acesti ani. Momentul a fost unul ravasitor si emotionant, pentru toti membrii juriului, dar si pentru Pavel Bartos, care nu si-a mai putut stapani lacrimile. La final, Andrei Grigoriu a marturisit ca a fost inchis pentru tainuirea unei crime, la care Mihaela Radulescu, impresionata de actul lui artistic, i-a dat urmatoarea replica:“Povestesti frumos pictezi frumos. Vazand toate acestea eu ti-as fi iertat toate pacatele”. Numai ca situatia avea sa se schimbe la 180 de grade, la doua zile distanta, cand s-a aflat tot adevarul.

 “Mihaela Radulescu s-a pus in locul meu?”

Andrei Grigoriu a mintit pe scena “Romanii au talent” cand a spus ca a fost inchis pentru tainuire, intrucat el a fost complice la crima, fiind prezent activ la locul faptei, cu faptuitorul, prietenul lui. Asa ca juratii l-au judecat conform spuselor lui, si nu conform adevarului ca, daca ar fi stiut, poate atitudinea celor implicati in show ar fi fost alta.Cu toate acestea, cuvintele de lauda ale Mihaelei Radulescu au facut-o pe Irma Uto, mama fetei ucise, sa vada negru in fata ochilor. I s-au taiat picioarele cand a vazut ca cel care a fost complice la uciderea fetei sale a smuls lacrimi de emotie, ascunzand adevarul si, cum durerea ei este imposibil de masurat in cuvinte, le-a aruncat vorbe usturatoare vedetelor de la “Romanii au talent”:“Nu mi-a venit sa cred ca spune ca el este nevinovat si ca doar a tainuit. Nu mi-a venit sa crd nici cand am vazut ca Pavel Bartos plange. Ei, oare, s-au pus vreo clipa in locul meu? S-au gandit ce simt eu cand vad toate astea? Daca eram acolo, in sala, nu stiu ce s-ar fi intamplat si ce as fi facut. Cat despre Mihaela Radulescu, am o parere foarte proasta despre ce a zis. Ea cand vede un barbat tanar, parca e obsedata, scoate limba, face gesturi, stiti ce zic. Sa treaca prin ceea ce am trecut eu, asta ar fi cea mai mare pedeapsa”, ne-a spus mama Erikai, cu vocea stinsa si inecata de lacrimi.

Sursa: cancan.ro

Povestea lui Andrei Grigoriu, detinutul de la “Romanii au talent”, a smuls rauri de lacrimi. Cum totul a fost cosmetizat, iar echipa mintita, momentul a starnit reactii vehemente mamei indurate, care a avut cuvinte grele la adresa Raduleascăi. A venit pe scena spasit si a desenat un portret, spunandu-si, in acelasi timp, povestea. Faptul ca a fost incarcerat, timp de 12 ani, si ca sora lui, cea pe care a pictat-o, i-a fost alaturi neconditionat, in toti acesti ani. Momentul a fost unul ravasitor si emotionant, pentru toti membrii juriului, dar si pentru Pavel Bartos, care nu si-a mai putut…

Review Overview

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: