Home » Social » În aprilie, pensionarii își iau banii mai devreme

În aprilie, pensionarii își iau banii mai devreme

de Roxana NĂSTASĂ

La fel ca și în anii precedenți, în apropierea sărbătorilor pascale, pensionarii își vor lua pensia mai devreme pentru a putea să-și facă cumpărăturile. Potrivit conducerii Casei Județene de Pensii (CJP) Vaslui, luna aceasta pensionarii își vor încasa drepturile bănești începând cu data de 6.

„Având în vedere apropiatele sărbatori de Paște și din dorința de a veni în sprijinul pensionarilor s-au făcut demersuri ca plata drepturilor de pensie în luna aprilie să înceapă, și anul acesta, cu câteva zile mai devreme. Astfel, pensionarii își vor putea încasa drepturile de pensie începând cu data de 6 aprilie, în perioada 6 aprilie – 10 aprilie beneficiarii care își încasează pensiile prin mandat poștal și începând cu data de 8 aprilie pentru beneficiarii care își încasează drepturile de pensie prin conturi bancare”, ne-a declarat Isabel Bogdan, directorul CJP Vaslui.

În ceea ce îi privește pe beneficiarii ale căror drepturi se plătesc prin mandat, care nu vor fi găsiți la domiciliu, plata drepturilor este asigurată la ghișeele subunităților poștale până pe 29 aprilie.

de Roxana NĂSTASĂ La fel ca și în anii precedenți, în apropierea sărbătorilor pascale, pensionarii își vor lua pensia mai devreme pentru a putea să-și facă cumpărăturile. Potrivit conducerii Casei Județene de Pensii (CJP) Vaslui, luna aceasta pensionarii își vor încasa drepturile bănești începând cu data de 6. „Având în vedere apropiatele sărbatori de Paște și din dorința de a veni în sprijinul pensionarilor s-au făcut demersuri ca plata drepturilor de pensie în luna aprilie să înceapă, și anul acesta, cu câteva zile mai devreme. Astfel, pensionarii își vor putea încasa drepturile de pensie începând cu data de 6 aprilie,…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile