Home » Justitie » Autoturism radiat din circulație în Lituania, descoperit la Albița

Autoturism radiat din circulație în Lituania, descoperit la Albița

de Marian MOCANU

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albița au întocmit dosar unui bărbat cu cetățenie română și moldovenească care a fost depistat conducând un autoturism înmatriculat în Lituania, ce figura în bazele de date ca fiind radiat din circulație.

Miercuri, în jurul orei 12, la PTF Albița s-a prezentat, pentru efectuarea formalităților de control, Serghei M., în vârstă de 46 de ani, conducând un autoturism marca BMW, model 525, înmatriculat în Lituania. Deoarece polițiștii de frontieră au avut suspiciuni cu privire la actele autoturismului, au efectuat verificări suplimentare în urma cărora au stabilit faptul că autoturismul figurează radiat din circulație de către autoritățile din Lituania, începând cu data de 05.11.2014. Polițiștii de frontieră au întocmit pe numele bărbatului lucrare penală sub aspectul săvârșirii infrațiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.

Vehicol cu asigurare falsă, oprit la Albița

Tot miercuri, în jurul orei 10, s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Albița, pentru efectuarea formalităților necesare trecerii frontierei, pe sensul de intrare în țară Veaceslav V., cu cetățenie română și R. Moldova, în vârstă de 40 de ani, care conducea un microbuz marca Renault Master.

La controlul de frontieră, existând suspiciuni cu privire la autenticitatea asigurării tip carte verde, polițiștii de frontieră au procedat la efectuarea de verificări suplimentare, în urma cărora au constatat că documentul este un fals total. Veaceslav P. a declarat că rugase un prieten să îi achiziționeze asigurarea tip carte verde pe care a prezentat-o la control, înmânându-i acestuia certificatul de înmatriculare și suma de 10.000 lei moldovenești. Chiar dacă a declarat că nu are cunoștință despre faptul că asigurarea tip carte verde pe care a prezentat-o la control este falsă bărbatul s-a ales ci dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de uz de fals.

de Marian MOCANU Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albița au întocmit dosar unui bărbat cu cetățenie română și moldovenească care a fost depistat conducând un autoturism înmatriculat în Lituania, ce figura în bazele de date ca fiind radiat din circulație. Miercuri, în jurul orei 12, la PTF Albița s-a prezentat, pentru efectuarea formalităților de control, Serghei M., în vârstă de 46 de ani, conducând un autoturism marca BMW, model 525, înmatriculat în Lituania. Deoarece polițiștii de frontieră au avut suspiciuni cu privire la actele autoturismului, au efectuat verificări suplimentare în urma cărora au stabilit faptul…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: