Home » Justitie » Droguri descoperite la vamă de câinele polițist Nava

Droguri descoperite la vamă de câinele polițist Nava

de Marian MOCANU

Nava, câinele poliției de frontieră române specializat în detectarea substanțelor interzise, a descoperit ascunse în bagajele aparținând unui bărbat care tranzita Punctul de Trecere a Frontierei Albița, substanțe dopante cu grad mare de risc.

În dimineața de miercuri, 1 aprilie, un bărbat în vârstă de 57 de ani a vrut să păcălească lucrătorii vamali, încercând să introducă în România droguri de mare risc. Individul, pasager într-un microbuz, avea ascunse în bagaje 20 fiole conținând substanțele Testover și Stanover, 26 flacoane cu Testover „P”, Sustaver și 2.250 bucăți tablete Naposim și Androver, toate aceste medicamente fiind incluse în lista substanțelor interzise.

Drogurile au fost descoperite datorită lui Nava, câinele de serviciu al poliției de frontieră, care însoțea echipa comună, formată din polițiști de frontieră și lucrători vamali. Nava, specializat în detectarea substanțelor interzise, a devenit agitat în apropierea bagajelor și a dat semnale specifice de detectie a substanțelor intezise. Acestea au fost reținute în vederea confiscării, iar bărbatul a fost sancționat cu amendă contravențională în valoare totală de 30.000 lei.

de Marian MOCANU Nava, câinele poliției de frontieră române specializat în detectarea substanțelor interzise, a descoperit ascunse în bagajele aparținând unui bărbat care tranzita Punctul de Trecere a Frontierei Albița, substanțe dopante cu grad mare de risc. În dimineața de miercuri, 1 aprilie, un bărbat în vârstă de 57 de ani a vrut să păcălească lucrătorii vamali, încercând să introducă în România droguri de mare risc. Individul, pasager într-un microbuz, avea ascunse în bagaje 20 fiole conținând substanțele Testover și Stanover, 26 flacoane cu Testover „P”, Sustaver și 2.250 bucăți tablete Naposim și Androver, toate aceste medicamente fiind incluse în…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

One comment

  1. Domnule ziarist prost informat , ma numesc cainele NAVA si declar solemn ca nu sunt antrenat sa depistez substante interzise si nici nu ma aflam la fata locului cand vamistul l- a borfait si buzunarit pe contravenient si a descoperit acele substante.Nu numai ca nu le-am mirosit dar nici macar nu le-am vazut cum arata , iar culoarea mea nu e bej si ala de se uita la mine nu e stapanul meu.

%d blogeri au apreciat: