Home » Social » Pregătiri pentru Campionatul Național de Kempo Submission

Pregătiri pentru Campionatul Național de Kempo Submission

Răzvan CĂLIN

10 luptători bârlădeni de la Clubul „Wazary Dojo”  vor evolua la această competiție.

Micii luptători de la Clubul de Arte Marțiale „Wazary Dojo” din Bârlad se pregătesc intens pentru a participa la o nouă competiție importantă de profil. Este vorba despre Campionatul Național de Kempo Submission, care se va desfășura pe 10 mai, la București.

„Acesta este următorul concurs important la care vrem să participăm și tragem nădejde că vom avea o evoluție cât mai bună. Vor veni luptători foarte bine pregătiți din întreaga țară, dar și sportivii noștri au valoare și se pregătresc intens. Prin urmare, suntem îndreptățiți să sperăm că ne vom întoarce și de la această competiție cu câteva medalii”, ne-a declarat sensei Alexandru Rotaru, directorul Clubului „Wazary Dojo”.

Deși este cel mai tânăr club de arte marțiale din Bârlad, „Wazary Dojo” a reușit să acumuleze zeci de medalii obținute la diferite competiții naționale de profil.

Răzvan CĂLIN 10 luptători bârlădeni de la Clubul „Wazary Dojo”  vor evolua la această competiție. Micii luptători de la Clubul de Arte Marțiale „Wazary Dojo” din Bârlad se pregătesc intens pentru a participa la o nouă competiție importantă de profil. Este vorba despre Campionatul Național de Kempo Submission, care se va desfășura pe 10 mai, la București. „Acesta este următorul concurs important la care vrem să participăm și tragem nădejde că vom avea o evoluție cât mai bună. Vor veni luptători foarte bine pregătiți din întreaga țară, dar și sportivii noștri au valoare și se pregătresc intens. Prin urmare, suntem…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Razvan Calin