Home » Monden » Cât de rea e o femeie, în funcție de zodie

Cât de rea e o femeie, în funcție de zodie

Astrele ne influențează viața și personalitatea. Vezi ce spun ele atunci când vine vorba de cât de răutăcioase sunt femeile…

Femeia berbec
E încăpățânată și impulsivă și, tocmai de aceea, se poate transforma într-o persoană foarte rea. Ai grijă ce spui sau ce faci în preajma ei, pentru că nu suportă să fie contrazisă prea mult.

Femeia taur
Pentru că e foarte inteligentă, femeia taur nu se va răzbuna niciodată în mod direct. Așteaptă-te de la ea să te atace atunci când îți e lumea mai dragă. Altfel, e o persoană destul de calmă, căreia nu îi place să pornească dispute.

Femeia gemeni
Nu poate fi caracterizată drept o femeie rea, însă dacă vei avea vreodată vreo problemă cu ea va trebui să i-o spui direct în față. Dacă aude că cineva vorbește urât despre ea, pe ascuns, se poate transforma într-o adevărată războinică. Nu degeaba se spune despre gemeni că au două fețe.

Femeia rac
Pe cât de calmă e, pe atât de răzbunătoare poate deveni. Se supără greu, însă atunci când o face s-ar putea să nu mai existe cale de întoarcere.
Femeia leu
Poate fi o femeie rea dacă cineva sau ceva îi amenință cariera, casa, iubitul, familia sau prietenii. Este genul de persoană care îi apără pe cei din jurul ei, așadar e bine să ai grijă cum acționezi în preajma sa.
Femeia fecioară
Vrea să pară o războinică, dar nu prea reușește. E prea sensibilă pentru a putea fi cu adevărat rea. Chiar și atunci când își dorește cu ardoare să se răzbune, mai devreme sau mai târziu își dă seama că nu-și poate duce planul malefic la bun sfârșit.
Femeia balanță
E atât de nepăsătoare, în general, încât îi e aproape imposibil să fie rea. Dacă atacă, o face doar verbal.

Femeia scorpion
Dacă vrei să vezi cum reacționează o femeie rea într-o dispută, încearcă s-o provoci pe ea. E adepta călcatului pe cadavre, atunci când vine vorba de răzbunare și este, probabil, una dintre cele mai rele femei din zodiac.

Femeia săgetător
E atât de blândă, încât probabil că nu va reuși niciodată să se certe cu cineva foarte rău. În cazuri extreme apelează la o tactică sigură: își ignoră adversarul.

Femeia capricorn
Poate fi rea și egoistă. Poate să se răzbune cu ură, fără să-i pese de consecințe. E genul de persoană care nu prea acceptă și părerile altora și care crede că ideile ei sunt cele mai bune.
Femeia vărsător
Nu e o persoană rea, poate doar ușor malițioasă. Și asta doar în anumite cazuri. În general e o femeie calmă, care știe ce vrea de la viață, dar și cum trebuie să acționeze. E genul de om care îți răspunde cu aceeași monedă.

Femeia pești
E genul de femeie căreia nu îi e teamă de puțină ceartă. Ba chiar simte că asta o face să se descarce și să își găsească echilibrul… Mulți spun că femeia pești nu e o femeie rea, însă cei care spun asta probabil că nu s-au certat cu o femeie pești.

Sursa: unica.ro

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: