Home » Justitie » Nu s-au putut abține!

Nu s-au putut abține!

de Răzvan CĂLIN

Pentru doi infractori recidiviști din Bârlad tentația de a fura a fost mai mare decât frica de a ajunge din nou după gratii. Gioni Lupu, 28 de ani și Dănuț Giurcăneanu, 25 de ani, se aflau sub control judiciar, fiind cercetați pentru comiterea mai multor furturi pe parcursul anuui 2014. Cu toate acestea, cei doi și-au dat în petec din nou pe 1 aprilie 2015, după-amiaza, când au furat de la o persoană din Bârlad mai multe bunuri, în valoare totală de 250 de lei.

„Este vorba despre o femeie care tocmai își făcea curățenie în apartament și, așa cum se mai obișnuiește, își scosese câteva lucruri din casă pe care le depozitase provizoriu în fața locuinței. La un moment dat, cei doi indivizi au trecut prin fața blocului, au observat bunurile și le-au furat”, ne-a declarat comisarul Mihaela Ștraub, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

În scurt timp, autorii furtului au fost identificați de polițiștii bârlădeni, care i-au prezentat judecătorilor. Aceștia au decis, la sfârșitul săptămânii trecute, să emite pe numele celor doi câte un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

de Răzvan CĂLIN Pentru doi infractori recidiviști din Bârlad tentația de a fura a fost mai mare decât frica de a ajunge din nou după gratii. Gioni Lupu, 28 de ani și Dănuț Giurcăneanu, 25 de ani, se aflau sub control judiciar, fiind cercetați pentru comiterea mai multor furturi pe parcursul anuui 2014. Cu toate acestea, cei doi și-au dat în petec din nou pe 1 aprilie 2015, după-amiaza, când au furat de la o persoană din Bârlad mai multe bunuri, în valoare totală de 250 de lei. „Este vorba despre o femeie care tocmai își făcea curățenie în apartament…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Razvan Calin

%d blogeri au apreciat: