Home » Invatamant » Aceeași elevi, altfel de cursuri!

Aceeași elevi, altfel de cursuri!

Răzvan CĂLIN

Sub auspiciile „Săptămânii altfel”, elevii Școlii „Iacov Antonovici” Bârlad vor participa la un program educațional aparte în cursul acestei săptămâni.

Pentru elevii Școlii gimnaziale „Episcop Iacov Antonovici”, săptămâna în curs va include cursuri cu totul diferite față de cele cu care s-au obișnuit până acum. Ei au parte de un program special: vizite la Muzeul „Vasile Pârvan”, Pavilionul Expozițional „Marcel Guguianu”, Detașamentul de Pompieri Militari, unitățile militare din oraș etc.

„Copiii vor fi duși de asemenea să vizioneze piese de teatru ce vor fi susținute atât pe scena Teatrului «Victor Ion Popa», cât și la Casa de Cultură a Sindicatelor «George Tutoveanu».  De asemenea, vor viziona filme documentare în 3D. Am mai inclus în program excursii la Galați, Iași, Slănic Moldova și chiar Păltiniș, dar și vizite la mănăstirile din apropierea Bârladului. Am avut inclusiv vizite la două clinici moderne – Axa Dental Clinic și Axa Optic – unde copiii au putut vedea tehnologia modernă care se folosește actualmente în acest domeniu”, ne-a declarat Georgel Bradu, directorul Școlii „Episcop Iacov Antonovici”.

Programul mai cuprinde vernisarea unor expoziții de picturi cu lucrări realizate de elevii școlii. Una din acestea va putea fi admirată la muzeul din localitate, iar cealaltă la Școala gimnazială „Vasile Pârvan”, cu care este încheiat un parteneriat în acest sens.

Răzvan CĂLIN Sub auspiciile „Săptămânii altfel”, elevii Școlii „Iacov Antonovici” Bârlad vor participa la un program educațional aparte în cursul acestei săptămâni. Pentru elevii Școlii gimnaziale „Episcop Iacov Antonovici”, săptămâna în curs va include cursuri cu totul diferite față de cele cu care s-au obișnuit până acum. Ei au parte de un program special: vizite la Muzeul „Vasile Pârvan”, Pavilionul Expozițional „Marcel Guguianu”, Detașamentul de Pompieri Militari, unitățile militare din oraș etc. „Copiii vor fi duși de asemenea să vizioneze piese de teatru ce vor fi susținute atât pe scena Teatrului «Victor Ion Popa», cât și la Casa de Cultură…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Razvan Calin

%d blogeri au apreciat: