Home » Sanatate » Centrele de permanență, deschise de Paște

Centrele de permanență, deschise de Paște

de Corina DONOSE

În fiecare an în preajma sărbătorilor, numărul numărul urgențelor medicale crește, fie că e vorba de accidente rutiere, domestice sau probleme digestive generate de excesele alimentare.

Pentru a evita aglomerațiile de la structurile de primiri urgențe din cadrul spitalelor, reprezentanții Direcției de Sănătate Publică îi sfătuiesc pe vasluieni să apeleze la cele 11 de centre de permanență din județ: Codăiești, Ivănești, Vutcani, Puiești, Cozmești, Duda-Epureni, Oltenești, Stănilești, Dragomirești, Huși, Rebricea.

De asemenea, medicii avertizează cetățenii să consume cu moderație preparatele de la masa festivă și să evite excesul de alimente grase și băuturi alcoolice. Persoanele care au ținut post și cele care se știu cu boli cronice prezintă un grad de risc mai mare în ceea ce privește intoxicațiile alimentare.

La primele semne de boală, vasluienii sunt rugați să se adreseze personalului medical, administrarea de medicamente „după ureche” putând agrava starea pacientului.

de Corina DONOSE În fiecare an în preajma sărbătorilor, numărul numărul urgențelor medicale crește, fie că e vorba de accidente rutiere, domestice sau probleme digestive generate de excesele alimentare. Pentru a evita aglomerațiile de la structurile de primiri urgențe din cadrul spitalelor, reprezentanții Direcției de Sănătate Publică îi sfătuiesc pe vasluieni să apeleze la cele 11 de centre de permanență din județ: Codăiești, Ivănești, Vutcani, Puiești, Cozmești, Duda-Epureni, Oltenești, Stănilești, Dragomirești, Huși, Rebricea. De asemenea, medicii avertizează cetățenii să consume cu moderație preparatele de la masa festivă și să evite excesul de alimente grase și băuturi alcoolice. Persoanele care au…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile