Home » Invatamant » Liceele și-au prezentat ofertele!

Liceele și-au prezentat ofertele!

de Roxana NĂSTASĂ

Ieri, la sediul Centrului Județean de Resurse și Asistență Educațională (CJRAE) Vaslui a avut loc „Târgul educației“, eveniment anual, ajuns la cea de-a XV-a ediție.

targ educational vaslui 2015 (5)Elevii de clasa a VIII-a de la mai multe școli din Vaslui s-au îngrămădit, ieri, să studieze ofertele liceelor din municipiu, pentru a se gândi bine unde să se înscrie. Sala unde s-a ținut tâgul a fost neîncăpătoare, toți fiind curioși de oferta educațională. Liceele  nu au înșelat așteptările vizitatorilor, fiecare instituție pregătindu-și standul cât mai atractiv și tentant, cu materiale video, insingne și pliante.
În cadrul evenimentului, liceele și-au promovat condițiile oferite în cadrul procesului educațional, fiind reliefate rezultatele obținute în cadrul concursurilor și olimpiadelor școlare, dovadă a calității actului educațional, precum și filierele și profilurile pe care le au. Târgul va fi deschis și astăzi, organizatorii așteptându-se la o prezență, cel puțin la fel de numeroasă ca ieri.

de Roxana NĂSTASĂ Ieri, la sediul Centrului Județean de Resurse și Asistență Educațională (CJRAE) Vaslui a avut loc „Târgul educației“, eveniment anual, ajuns la cea de-a XV-a ediție. Elevii de clasa a VIII-a de la mai multe școli din Vaslui s-au îngrămădit, ieri, să studieze ofertele liceelor din municipiu, pentru a se gândi bine unde să se înscrie. Sala unde s-a ținut tâgul a fost neîncăpătoare, toți fiind curioși de oferta educațională. Liceele  nu au înșelat așteptările vizitatorilor, fiecare instituție pregătindu-și standul cât mai atractiv și tentant, cu materiale video, insingne și pliante. În cadrul evenimentului, liceele și-au promovat condițiile…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: