Home » Business » Banca Transilvania anunta incheierea achizitionarii Volksbank si reduceri de 22,5% la conversia creditelor in franci

Banca Transilvania anunta incheierea achizitionarii Volksbank si reduceri de 22,5% la conversia creditelor in franci

Banca Transilvania a incheiat marti tranzactia de preluare a Volksbank, urmand sa ofere clientilor cu credite in franci elvetieni conversia in lei sau euro cu o reducere de 22,5%, plus returnarea sumelor platite pentru comisionul de risc prin scaderea soldului, oferta fiind valabila din 4 mai.

In contextul achizitionarii Volksbank Romania, Banca Transilvania, in calitate de actionar majoritar al Volksbank Romania, face publica oferta destinata clientilor VBRO cu imprumuturi in franci elvetieni. Aproximativ 18.300 de clienti ai Volksbank Romania pot beneficia, la cererea acestora, de solutiile oferite de BT”,a anuntat institutia de credit.

Banca Transilvania va aplica o reducere de 22,5% pentru clientii care doresc conversia creditelor din franci elvetieni in lei sau euro, la care se adauga comisionul de risc platit efectiv de clienti pe tot parcursul derularii creditului, prin reducerea soldului creditului cu valoarea totala a acestuia.

Totodata, va fi stopata calcularea comisionului de risc sau de administrare pentru toti clientii care au la Volksbank imprumuturi in franci elvetieni, dar si pentru creditele in lei, euro si dolari.

BT prelungeste cu o luna, pana la 17 mai, decizia de inghetare a cursului de schimb pentru moneda elvetiana la nivelul de la 31 decembrie 2014.

Valoarea efectiva a reducerii totale difera astfel in functie de situatia fiecarui client in parte, tinandu-se cont de soldul creditului, de eventuale restante si penalitati sau de situatiile particulare in care comisionul de risc/administrare a fost deja recuperat de la Volksbank Romania de catre clienti„, se precizeaza in comunicat.

Oferta este valabila din 4 mai, in unitatile Volksbank, iar conversia se va realiza la cursul BNR din data semnarii documentatiei la notariat.

Sursa: incont.ro

Banca Transilvania a incheiat marti tranzactia de preluare a Volksbank, urmand sa ofere clientilor cu credite in franci elvetieni conversia in lei sau euro cu o reducere de 22,5%, plus returnarea sumelor platite pentru comisionul de risc prin scaderea soldului, oferta fiind valabila din 4 mai. "In contextul achizitionarii Volksbank Romania, Banca Transilvania, in calitate de actionar majoritar al Volksbank Romania, face publica oferta destinata clientilor VBRO cu imprumuturi in franci elvetieni. Aproximativ 18.300 de clienti ai Volksbank Romania pot beneficia, la cererea acestora, de solutiile oferite de BT",a anuntat institutia de credit. Banca Transilvania va aplica o reducere de…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: