Home » Sport » Calificați la zonală!

Calificați la zonală!

de Răzvan CĂLIN

Echipa de rugby tag a Școlii nr. 9 Bârlad s-a calificat la faza zonală a Campionatului Național.

La finele săptămânii trecute, baza sportivă a Clubului Școlar Sportiv (CSS) Bârlad a găzduit etapa județeană a Campionatului Național de Rugby Tag, competiție destinată exclusiv echipelor de gimnaziu. Concursul s-a bucurat de participarea a peste 300 de copii din 13 școli din întreg județul. La final, câștigătoare a fost desemnată echipa Școlii gimnaziale „Manolache Costache Epureanu” (fosta Școală nr. 9). Locul II a fost adjudecat de echipa școlii din comuna Banca, iar pe ultima treaptă a podiumului a urcat șco.ala din comuna Grivița.

„A fost o competiție foarte reușită. Faptul că au participat atât de mulți copii spune multe despre impactul din ce în ce mai mare pe acre îl are acest sport în zona noastră. Să nu uităm că Bârladul are o tradiție foarte veche în ceea ce privește rugbiul clasic, iar acest lucru are repercursiuni, după cum se vede, și asupra rugbiului tag. Sperăm ca echipa Școlii nr. 9 să aibă o evoluție similară și la etapa zonală a competiției”, ne-a declarat Ciprian Popa, directorul CSS Bârlad.

Faza pe Moldova a acestui campionat se va derula la sfârșitul lunii aprilie, tot la Bârlad.

de Răzvan CĂLIN Echipa de rugby tag a Școlii nr. 9 Bârlad s-a calificat la faza zonală a Campionatului Național. La finele săptămânii trecute, baza sportivă a Clubului Școlar Sportiv (CSS) Bârlad a găzduit etapa județeană a Campionatului Național de Rugby Tag, competiție destinată exclusiv echipelor de gimnaziu. Concursul s-a bucurat de participarea a peste 300 de copii din 13 școli din întreg județul. La final, câștigătoare a fost desemnată echipa Școlii gimnaziale „Manolache Costache Epureanu” (fosta Școală nr. 9). Locul II a fost adjudecat de echipa școlii din comuna Banca, iar pe ultima treaptă a podiumului a urcat șco.ala…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Razvan Calin

%d blogeri au apreciat: