Home » Monden » Cristi Minculescu a ajuns să cânte în tren, în Germania

Cristi Minculescu a ajuns să cânte în tren, în Germania

Strămutat de trei ani în Germania, pentru o viață personală și profesională mai bună, Cristi Minculescu a stabilit noi… performanțe. A plecat din Iris, din fața unui public de mii de persoane la fiecare concert și a ajuns să cânte în tren.

Deși postura te duce cu gândul la un declin total al rockerului, nu e vorba decât despre un proiect artistic modest, intitulat “Train for Culture” (n.r. – trenul culturii), care se desfășoară în cursa zilnică dintre München și Praga. Timp de 40 de weekenduri ale lui 2015, grupuri de muzicieni, de dansatori, prozatori, circari, pictori, fotografi ori specialiști în pantomimă vor defila prin cușete și compartimente.

Coveruri pentru pasagerii nemți

La rândul lui, Minculescu, star al rockului nostru în perioada 1980-2005, a interpretat, alături de Judy Seutter (Lotus), mai multe coveruri pentru pasageri. Având în vedere că respectivul concert de compartiment a avut loc pe teritoriul unei țări de mare rigoare financiară, succesul “Trenul fără naș” n-a existat în repertoriu.

Sursa: libertatea.ro

Strămutat de trei ani în Germania, pentru o viață personală și profesională mai bună, Cristi Minculescu a stabilit noi... performanțe. A plecat din Iris, din fața unui public de mii de persoane la fiecare concert și a ajuns să cânte în tren. Deși postura te duce cu gândul la un declin total al rockerului, nu e vorba decât despre un proiect artistic modest, intitulat “Train for Culture” (n.r. - trenul culturii), care se desfășoară în cursa zilnică dintre München și Praga. Timp de 40 de weekenduri ale lui 2015, grupuri de muzicieni, de dansatori, prozatori, circari, pictori, fotografi ori specialiști…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile