Home » Social » Câștigătorii tombolei ROREC

Câștigătorii tombolei ROREC

de Mihaela NICULESCU

Acțiunea de colectare a deșeurilor de echipamente electrice și electronice (DEEE), desfășurată sâmbătă, 4 aprilie, a fost un succes. S-au strâns 3,5 tone DEEE datorită cetățenilor din Bârlad dar și instituțiilor bârlădene.

Pentru a le mulțumi participanților la campania de colectare, Asociația ROREC a organizat o tombolă, la care s-a participat pe baza unui talon primit la punctul de colectare. Premiile câștigate în urma tragerii la sorți au ajuns la nouă bârlădeni și la o persoană din Berezeni.

Iată lista câștigătorilor: Maricica Negară, din Bârlad – aspirator cu acumulator; Neculai Pintilie, din Bârlad – blender; Dragoș Turcu , din Bârlad – blender; Mihail Caracaș, din Bârlad – blender; Ilie Bănceanu, din Bârlad – fier de călcat; Maria Bălan, din Bârlad – fier de călcat; Ionica Zurba, din Berezeni – fier de călcat; Constanța Teodorescu, din Bârlad – mixer; Marcelina Sârbu, din Bârlad – mixer; Irina Caracaș, din Bârlad – mixer.

de Mihaela NICULESCU Acțiunea de colectare a deșeurilor de echipamente electrice și electronice (DEEE), desfășurată sâmbătă, 4 aprilie, a fost un succes. S-au strâns 3,5 tone DEEE datorită cetățenilor din Bârlad dar și instituțiilor bârlădene. Pentru a le mulțumi participanților la campania de colectare, Asociația ROREC a organizat o tombolă, la care s-a participat pe baza unui talon primit la punctul de colectare. Premiile câștigate în urma tragerii la sorți au ajuns la nouă bârlădeni și la o persoană din Berezeni. Iată lista câștigătorilor: Maricica Negară, din Bârlad – aspirator cu acumulator; Neculai Pintilie, din Bârlad – blender; Dragoș Turcu…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile