Home » Social » Meniu festiv de Paște pentru asistații din centrele subordonate DGASPC

Meniu festiv de Paște pentru asistații din centrele subordonate DGASPC

de Roxana NĂSTASĂ

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Vaslui s-a preocupat și de această dată de asigurarea unui meniu special pentru beneficiarii serviciilor sale. Astfel, persoanele adulte și copiii care se vor afla, de Paște, în centrele subordonate DGASPC Vaslui vor avea parte de preparate tradiționale, specifice acestei sărbători pentru a se simți ca acasă și pentru a petrece într-un mod cât mai plăcut.

Pregătirile speciale ce se fac, de regulă, în preajma sărbătorilor, sunt în linie dreaptă în toate centrele și căminele subordonate Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Vaslui. Meniurile depind de la centru la centru, de acest lucru ocupându-se coordonatorii centrelor împreună cu beneficiarii, care spun dinainte ce și-ar dori pe masa de sărbători, astfel ca, în zilele festive, toată lumea să fie mulțumită.

„Ca la fiecare sărbătoare, și acum, de Paște, beneficiarii centrelor DGASPC Vaslui vor avea parte de un meniu special. Vor fi preparate tradiționale precum cozonac, ouă roșii și ce se mai pregătește cu ocazia acestei sărbători”, a declarat Irina Cîmpeanu, purtător de cuvânt al DGASPC Vaslui. Prin acestea, se asigură astfel, beneficiarilor, condiții cât mai apropiate de un mediu familial, pentru a petrece zilele de sărbătoare într-un mod plăcut și a nu simți prea mult lipsa unei familii.

În județul Vaslui, sunt 21 de centre de copii și 10 centre de adulți.

de Roxana NĂSTASĂ Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Vaslui s-a preocupat și de această dată de asigurarea unui meniu special pentru beneficiarii serviciilor sale. Astfel, persoanele adulte și copiii care se vor afla, de Paște, în centrele subordonate DGASPC Vaslui vor avea parte de preparate tradiționale, specifice acestei sărbători pentru a se simți ca acasă și pentru a petrece într-un mod cât mai plăcut. Pregătirile speciale ce se fac, de regulă, în preajma sărbătorilor, sunt în linie dreaptă în toate centrele și căminele subordonate Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Vaslui. Meniurile depind…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: