Home » Social » Ce inseamna cu adevarat sa ai un caine (P)

Ce inseamna cu adevarat sa ai un caine (P)

Daca iti plac cainii stii ca aceste animale sunt fiinte iubitoare, ce ofera multa afectiune, au nevoie de atentie si ingrijire, din toate punctele de vedere. Un caine e mai mult decat un paznic, sau un animal de companie, e o fiinta vie, ce simte si iubeste, si cel mai important depinde si are nevoie de tine. Are nevoie sa ii oferi hrana de calitate, sa ii oferi atentie, sa il plimbi regulat, sa il ingrijesti si multe altele. Multi cred ca e usor sa ai un caine, dar e ca si cum ai avea un copil, doar ca acest copil e mai imblanit si umbla mereu in patru labe. La fel ca si un copil si el are nevoie de hrana speciala, indiferent de varsta sau marime.

Pe piata din Romania exista mai multi productori de hrana pentru caini, fiecare brand in parte are anumite produse specifice, cu ingrediente si arome diferite, eu personal, ei bine nu eu, cainele meu prefera mancarea Pro Plan. La fel cum si noi avem preferinte la mancare, credeti-ma ca si cainii au, poate ca nu sunt la fel de mofturosi ca si pisicile, dar au si ei gusturile lor. Pro Plan in Romania am gasit online la pentruanimale.ro, mai multe arome, si combinatii.

Desigur, inainte sa ii cumperi un anumit tip de hrana cainelui tau iti recomand sa faci putina cercetare in privinta producatorului. Si eu, cand am vazut ca al meu caine prefera Pro Plan, am cautat informatii despre brandul in sine si despre produse in magazine online si forumuri. Pro Plan se bazeaza mult pe rezultate, au si un motto ce se bazeaza pe acest lucru, “nici un alt brand nu ne poate egala rezultatele”, iar pentru mine a dat rezultate.

In momentul in care am vrut sa imi iau un caine, am stiut ca acest lucru nu este o joaca ci o responsabilitate mare, care aduce de la sine mult mai multe beneficii. Un caine este un prieten, dar unul de care trebuie sa ai grija, unul de soarta caruia esti responsabil. Hrana este o parte importanta din grija pe care trebuie sa o oferi, din experienta eu recomand Pro Plan, o gasesti in Romania la pentruanimale.ro la un pret bun.

Daca iti plac cainii stii ca aceste animale sunt fiinte iubitoare, ce ofera multa afectiune, au nevoie de atentie si ingrijire, din toate punctele de vedere. Un caine e mai mult decat un paznic, sau un animal de companie, e o fiinta vie, ce simte si iubeste, si cel mai important depinde si are nevoie de tine. Are nevoie sa ii oferi hrana de calitate, sa ii oferi atentie, sa il plimbi regulat, sa il ingrijesti si multe altele. Multi cred ca e usor sa ai un caine, dar e ca si cum ai avea un copil, doar ca acest…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: