Home » Social » Meci dificil în deplasare!

Meci dificil în deplasare!

RC Bârlad va juca vineri pe terenul celor de la CS Năvodari.

Astăzi, de la ora 14, echipa de rugby RC Bârlad va juca în deplasare contra puternicei formații CS Năvodari, meciul contând pentru cea de a III-a etapă a campionatului Diviziei Naționale de Seniori. Chiar dacă la prima vedere unii ar fi tentați să creadă că pentru campioana en-titre partida de la Năvodari va fi una facilă, lucrurile stau cu totul altfel. Rugbiștii bârlădeni se așteaptă la o misiune foarte dificilă ținând cont că echipa din Năvodari s-a întărit cu jucători foarte valoroși veniți de la Farul Constanța, echipă care tocmai s-a desființat.

”Este clar că ne așteaptă un meci cât se poate de dificil. Năvodari au acum o echipă foarte puternică, cu mulți jucătoiri valoroși. Însă, noi mergem acolo ca să căștigăm și să ne jucăm toate șansele. Băieții sunt bine pregătiți, motivați, așa încât tot ce le trebuie este concentrare maximă și un pic de noroc”, ne-a declarat Ioan Harnagea, antrenorul RC Bârlad.

Singurul jucător indisponibil din lotul bârlădenilor este Mihai Cojocaru, care a acuzat probleme de sănătate destul de serioase, fiind suspect de ocluzie intestinală. El este internat în spitalul bârlădean pentru efectuare de investigații medicale amănunțite.

RC Bârlad va juca vineri pe terenul celor de la CS Năvodari. Astăzi, de la ora 14, echipa de rugby RC Bârlad va juca în deplasare contra puternicei formații CS Năvodari, meciul contând pentru cea de a III-a etapă a campionatului Diviziei Naționale de Seniori. Chiar dacă la prima vedere unii ar fi tentați să creadă că pentru campioana en-titre partida de la Năvodari va fi una facilă, lucrurile stau cu totul altfel. Rugbiștii bârlădeni se așteaptă la o misiune foarte dificilă ținând cont că echipa din Năvodari s-a întărit cu jucători foarte valoroși veniți de la Farul Constanța, echipă…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Razvan Calin

%d blogeri au apreciat: