Home » Social » Cadouri de la polițiști

Cadouri de la polițiști

de Marian MOCANU

150 copii instituționalizați în cadrul Centrului Școlar pentru Educație Incluzivă Negrești au fost vizitați de polițiștii vasluieni, care le-au făcut o surpriză plăcută, aducându-le dulciuri, ca daruri din partea iepurașului de Paște.

Copiii și profesorii au întrerupt pentru scurt timp activitatea școlară în momentul în care polițiștii i-au vizitat în sălile de cursuri. Această acțiune are deja o tradiție de 25 de ani, această școală fiind sub ocrotirea Inspectoratului de Poliție al Județului Vaslui.

Contravaloarea dulciurilor a fost achitată prin contribuția benevolă a polițiștilor.

de Marian MOCANU 150 copii instituționalizați în cadrul Centrului Școlar pentru Educație Incluzivă Negrești au fost vizitați de polițiștii vasluieni, care le-au făcut o surpriză plăcută, aducându-le dulciuri, ca daruri din partea iepurașului de Paște. Copiii și profesorii au întrerupt pentru scurt timp activitatea școlară în momentul în care polițiștii i-au vizitat în sălile de cursuri. Această acțiune are deja o tradiție de 25 de ani, această școală fiind sub ocrotirea Inspectoratului de Poliție al Județului Vaslui. Contravaloarea dulciurilor a fost achitată prin contribuția benevolă a polițiștilor.

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: