Home » National » Traian Băsescu: Liderii justiției se cred un fel de dumnezei ai națiunii

Traian Băsescu: Liderii justiției se cred un fel de dumnezei ai națiunii

„Când deschizi gura să spui ceva despre justiție, vei vedea câțiva lideri ai justiției care imediat țipă și vor să meargă la Inspecția Judiciară să li se apere prestigiu. N-ai voie să ai păreri despre justiției, deși sunt destule lucruri care sunt departe de ceea ce trebuie, dar tentația liderilor justiției, fie că vb de ÎCCJ, de DNA, de PG, e să nu miște nimeni în front. Nimeni nu are voie să vorbească. Au devenit un fel de dumnezei ai națiunii care dau lecții la toți și se ocupă să înăbușească orice fel de dezbatere la nivel public despre justiție. Eu dupa terminarea mandatuli aș vrea să vorbesc despre justiție. Aș vrea ca ceea ce vorbesc să genereze dezbatere publică, dacă liderii justiției vor să acrediteze ideea că ei reprezintă niște instituții perfecte, vă spun că ei mint. Sistemul de justiție e încă în proces de perfecționare, încă are tare ale anilor 90 care îl marchează în interior și mascăm bine acest lucru, are probleme de pregătire profesionale și am observat o tendință, un soi de discreționarism. După ce mi-am terminat mandatul, fortuit, am fost în legătură cu foarte mulți avocați, nu vreți să știți ce spun avocații despre modul cum se comportă cu ei procurorii sau judecătorii, dar în timpul anchetei penale cum se poartă procurorii cu ei”, a explicat Traian Băsescu, la B1 TV.
Sursa: realitatea.ro

„Când deschizi gura să spui ceva despre justiție, vei vedea câțiva lideri ai justiției care imediat țipă și vor să meargă la Inspecția Judiciară să li se apere prestigiu. N-ai voie să ai păreri despre justiției, deși sunt destule lucruri care sunt departe de ceea ce trebuie, dar tentația liderilor justiției, fie că vb de ÎCCJ, de DNA, de PG, e să nu miște nimeni în front. Nimeni nu are voie să vorbească. Au devenit un fel de dumnezei ai națiunii care dau lecții la toți și se ocupă să înăbușească orice fel de dezbatere la nivel public despre justiție.…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

One comment

  1. titirez_cu_pedale

    Da cunoastem , cind justitia aresta un psd-ist spunea ca se face dreptate , in cazul fratelui avea incredere in justitie iar acum cind Tiitoarea de Plescoi e la bulau si tot mai multi portokalii sunt la beciul domnesc urla ca e tortura.Nu ajunge cat a torturat el o tara intreaga acum vrea sa fie in centrul atentiei betzivanul ipocrit.Stai naibii si crapa-ti pensia nemeritata vila de protocol si paza SPP.
    A inceput sa-i tremure nu doar mainile ci si capul.
    AKH scrie iar pe el.

%d blogeri au apreciat: