Home » Monden » Banii au învins dragostea / Andreea Bălan și-a părăsit iubitul, înainte de Sărbători, pentru un contract

Banii au învins dragostea / Andreea Bălan și-a părăsit iubitul, înainte de Sărbători, pentru un contract

Vacanța Andreei Bălan în America, acolo unde locuiește Michael, iubitul său, s-a terminat înainte de Paște din rațiuni… financiare.

Nici măcar sentimentele pe care le are pentru Michael, iubitul său american, care a făcut-o să simtă din nou fluturi în stomac după despărțirea de Keo, nu o pot schimba pe Andreea Bălan. Artista a rămas la fel de calculată când vine vorba despre contractele care-i aduc andreea-balan1bani frumoși în cont. Deși inițial își propusese să rămână peste Ocean, până după Paște și să petreacă alături de Michael, ea s-a întors în țară după opt zile petrecute în America, majoritatea în Las Vegas. Motivul? Pe lângă filmările de la Antena 1, Andreea nu și-a dorit să rateze nici unul din concertele ce i s-au oferit în această perioadă.

Cariera, pe primul plan

“Pentru Andreea tot timpul a fost pe primul loc cariera, apoi iubitul. Nu a făcut niciodată compromisuri. S-a întors special pentru concertele pe care le are”, a spus pentru Libertatea tatăl artistei, Săndel Bălan. Altfel, surprinzător sau nu, în timpul vacanței, Andreea nu și-a sunat deloc părinții, preferând probabil să profite de timpul prea scurt pe care-l avea la dispoziție pentru a vizita obiectivele pe care și le-a propus și pentru a se “relaxa” cu șarpele de gât (așa cum apare într-o poză postată pe Facebook), pe tărâm american.

Sursa: libertatea.ro

Vacanța Andreei Bălan în America, acolo unde locuiește Michael, iubitul său, s-a terminat înainte de Paște din rațiuni... financiare. Nici măcar sentimentele pe care le are pentru Michael, iubitul său american, care a făcut-o să simtă din nou fluturi în stomac după despărțirea de Keo, nu o pot schimba pe Andreea Bălan. Artista a rămas la fel de calculată când vine vorba despre contractele care-i aduc bani frumoși în cont. Deși inițial își propusese să rămână peste Ocean, până după Paște și să petreacă alături de Michael, ea s-a întors în țară după opt zile petrecute în America, majoritatea în…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile