Home » Social » Cadouri de la pompieri pentru persoanele de la Centrul din Mălăiești

Cadouri de la pompieri pentru persoanele de la Centrul din Mălăiești

de Roxana NĂSTASĂ

Sfânta Sărbătoare a Învierii Domnului este un moment în care oamenii doresc să fie alături unii de ceilalți și mai ales să dăruiască celor aflați în suferință clipe de bucurie.

Ca în fiecare an,  în preajma Sfintelor Sărbători Pascale, cadrele  Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) „Podul Înalt” al județului Vaslui sunt alături de persoanele cu dizabilități aflate în Centrul de asistență, îngrijire socială și recuperare neuropsihică Mălăiești, din comuna Vutcani.

Vizita la centrul de la Mălăiești a devenit o tradiție pentru ISU Vaslui, pompierii fiind așteptați cu nerăbdare de cei de acolo în fiecare an, atât de Paște, cât și de Crăciun. Și de această dată, reprezentanții ISU Vaslui i-au vizitat pe cei 60 de beneficiari ai centrului, oferindu-le cadouri care le-au adus acestor oameni un strop de bucurie.

„Mulțumită contribuției benevole a personalului din cadrul inspectoratului s-a reușit strângerea unei sume de bani ce a făcut posibil ajutorul pompierilor. Reprezentanții inspectoratului au oferit cadourile tradiționale de Paște celor de la Mălăiești, având ca de fiecare dată mulțumirea că, pentru câteva clipe, au putut aduce un zâmbet pe față și bucurie în sufletul acestor oameni”, a declarat Petru Iftene, purtător de cuvânt al ISU Vaslui.

de Roxana NĂSTASĂ Sfânta Sărbătoare a Învierii Domnului este un moment în care oamenii doresc să fie alături unii de ceilalți și mai ales să dăruiască celor aflați în suferință clipe de bucurie. Ca în fiecare an,  în preajma Sfintelor Sărbători Pascale, cadrele  Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) „Podul Înalt” al județului Vaslui sunt alături de persoanele cu dizabilități aflate în Centrul de asistență, îngrijire socială și recuperare neuropsihică Mălăiești, din comuna Vutcani. Vizita la centrul de la Mălăiești a devenit o tradiție pentru ISU Vaslui, pompierii fiind așteptați cu nerăbdare de cei de acolo în fiecare an, atât…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: