Home » Social » 3 tipuri de pantofi pe care trebuie sa ii ai (P)

3 tipuri de pantofi pe care trebuie sa ii ai (P)

Pantofii fac barbatul, asta e o lectie pe care o afli cu blandete, sau dur, la primul tau interviu cand descoperi ca cei mai buni pantofi ai tai nu se ridica la standardele cerute. Pana in acest punct tipul de pantofi pe care ii aveai nu prea conta, insa in lumea afacerilor, fie ca esti la birou sau la o cina formala cu clientii, pantofii conteaza la fel de mult ca si tinuta ta.

Pantofii de business sunt pantofi din piele, asta este o regula, orice costum se poarta impreuna cu pantofi de piele, iar pantofi de barbati din piele gasesti cu reducere de pana la 45% la Matar.ro. Ai aici mai multe modele de pantofi din piele, in diferite culori. Cand vine vorba de stil, gasesti destule modele de pantofi, cei cu sireturi sunt cei mai comuni, perfecti pentru interviuri, intalniri cu clienti etc. Arata perfect cu un costum.

Pantofii din piele formali sunt putin diferiti fata de cei business, aceste modele trebuie sa aiba cat mai putine cusaturi, preferabil sa fie fara cusaturi, trebuie sa fie complet simpli, inafara de sireturi. In acelasi timp, pantofii pentru barbati din piele trebuie sa straluceasca.

Business nu inseamna mereu formal, exista si varianta casual, pentru evenimente mai putin formale, dar in care tot trebuie sa areti bine. Aspectul conteaza mult, indiferent de moment. Si in acest caz poti alege pantofi pentru barbati din piele, insa modele cu un aspect mai putin formal, putem spune chiar, mai putin eleganti. Chiar daca e vara si esti la un picnic cu firma, nu alege niciodata sandale sau si mai rau, slapi, acestia sunt acceptabili doar acasa.

Odata ce ai toti pantofii de care ai nevoie trebuie, desigur, si sa ii ingrijesti. Un aspect delasator nu lasa o impresie buna, oricat de stilati ar fi pantofii de piele pe care ii porti. Nu ii lasa niciodata murdari si foloseste solutii profesionale pentru ingrijirea lor. Iar daca e momentul sa treci la o pereche noua de pantofi, viziteaza matar.ro si profita de oferta lor, o reducere de 45% nu gasesti mereu.

Pantofii fac barbatul, asta e o lectie pe care o afli cu blandete, sau dur, la primul tau interviu cand descoperi ca cei mai buni pantofi ai tai nu se ridica la standardele cerute. Pana in acest punct tipul de pantofi pe care ii aveai nu prea conta, insa in lumea afacerilor, fie ca esti la birou sau la o cina formala cu clientii, pantofii conteaza la fel de mult ca si tinuta ta. Pantofii de business sunt pantofi din piele, asta este o regula, orice costum se poarta impreuna cu pantofi de piele, iar pantofi de barbati din piele…

Review Overview

User Rating: 3.6 ( 1 votes)

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: