Home » Justitie » La furat, în ajunul Paștelui

La furat, în ajunul Paștelui

de Marian MOCANU

Un bârlădean a furat, chiar în ajunul Paștelui, un cal, fiind identificat după câteva ore de polițiști. Individul mai fusese condamnat anterior de mai multe ori tot pentru furt calificat, ultima dată ispășind o pedeapsă de patru ani și jumătate de închisoare.

Sâmbătă dimineață, 11 aprilie, polițiștii au fost sesizați de faptul că dintr-o anexă a unei locuințe din satul Corbu, comuna Lipovăț, persoane necunoscute au furat un cal. După doar câteva ore, hoțul a fost identificat în persoana unui bârlădean, Sebastian Șaim, în vârstă de 33 de ani. Acesta a intrat noaptea în grajdul gospodarului, a furat calul și, pentru a nu fi prins, s-a ascuns într-o pădure de pe raza comunei Bogdana, ulterior, reluându-și drumul spre Bârlad. Nu a avut noroc, polițiștii găsindu-l după doar câțiva kilometri, pe raza satului Tunsești, comuna Bogdănița.

Bărbatul a fost reținut de polițiști, ulterior, magistrații Judecătoriei Vaslui, emițând pe numele acestuia mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 zile, pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat. Sebastian Șaim mai are câteva condamnări anterioare tot pentru furt, acum doi ani fiind eliberat din închisoare după ce ispășise o pedeapsă cumulată de patru ani și jumătate pentru furt de lemne.

de Marian MOCANU Un bârlădean a furat, chiar în ajunul Paștelui, un cal, fiind identificat după câteva ore de polițiști. Individul mai fusese condamnat anterior de mai multe ori tot pentru furt calificat, ultima dată ispășind o pedeapsă de patru ani și jumătate de închisoare. Sâmbătă dimineață, 11 aprilie, polițiștii au fost sesizați de faptul că dintr-o anexă a unei locuințe din satul Corbu, comuna Lipovăț, persoane necunoscute au furat un cal. După doar câteva ore, hoțul a fost identificat în persoana unui bârlădean, Sebastian Șaim, în vârstă de 33 de ani. Acesta a intrat noaptea în grajdul gospodarului, a…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: