Home » Justitie » Mercedes pus sub sechestru în Spania, descoperit la Albița

Mercedes pus sub sechestru în Spania, descoperit la Albița

de Marian MOCANU

Chiar în seara de Înviere, un tânăr în vârstă de 28 de ani a încercat vigilența polițiștilor de frontieră, încercând să scoată din țară un autoturism de lux care era căutat de autoritățile spaniole.

Astfel, în jurul orei 21.30, la punctul de Trecere a Frontierei Albița, tânărul, conducând un autoturism Mercedes s-a prezentat în vederea efectuării formalităților pentru ieșirea din țară. La verificarea în baza de date, polițiștii de frontieră au descoperit că mașina era declarată de autoritățile spaniole ca fiind căutată încă din anul 2010 în vederea confiscării. Luat la întrebări, tânărul a declarat că ar fi achiziționat autoturismul anul trecut contra sumei de 8.500 euro, neștiind că vehiculul figura cu probleme litigioase. Șoferului i s-a întocmit dosar penal pentru furt, iar autovehicolul, în valoare de peste 38.000 lei a fost indisponibilizat, urmând a fi returnat autorităților spaniole.

de Marian MOCANU Chiar în seara de Înviere, un tânăr în vârstă de 28 de ani a încercat vigilența polițiștilor de frontieră, încercând să scoată din țară un autoturism de lux care era căutat de autoritățile spaniole. Astfel, în jurul orei 21.30, la punctul de Trecere a Frontierei Albița, tânărul, conducând un autoturism Mercedes s-a prezentat în vederea efectuării formalităților pentru ieșirea din țară. La verificarea în baza de date, polițiștii de frontieră au descoperit că mașina era declarată de autoritățile spaniole ca fiind căutată încă din anul 2010 în vederea confiscării. Luat la întrebări, tânărul a declarat că ar…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: