Home » Social » Bărbații invadează matrimonialele

Bărbații invadează matrimonialele

Ionuț PREDA

Un număr uriaș de anunțuri matrimoniale din județul Vaslui publicate pe diverse site-uri de profil le aparțin bărbaților. Interesați de prietenie, de sex sau de căsătorie, bărbații de orice vârstă își caută perechea visată pe Internet. Cei interesați îl pot descoperi aici pe „Brad Pitt II”, tineri plini de compasiune pentru soțiile plictisite, dar și fete dispuse să ofere „party în grup” domnilor „manierați”.

Bârlădenii și vasluienii singuri și neconsolați au invadat site-urile de anunțuri matrimoniale, demolând astfel mitul că „matrimonialele” sunt, de regulă, apanajul femeilor.
Unul dintre site-uri le cere celor în căutarea perechii ca, pe lângă alte referințe, să răspundă la un set de întrebări: „Care este animalul preferat?”, „Ce îți place cel mai mult?”, „Care este plăcerea ta ascunsă?”, „Ce limbă străină cunoști cel mai bine?”, „Care este primul lucru pe care îl remarcă ceilalți la tine?”, „Inteligența ți se pare atrăgătoare sau te inhibă?”.
Așadar, tineri, bătrâni, frumoși sau urâți, „sexul tare” demonstreză că are o … problemă: nu reușește să intre într-o relație cu o femeie. Cel puțin cu una care să corespundă unui anumit tipar.
De exemplu, „Diablo” are 24 de ani și visează la o femeie în vederea unei prietenii, sex și căsătorie, exact în această ordine. De ce i-o fi greu, nu am aflat, doar dă de înțeles că-i un adevărat Adonis. La întrebarea „Care este primul lucru pe care îl remarcă ceilalți la tine”, răspunsul domnului „Diablo” ni-l prezintă și lipsit de falsă modestie: „Frumusețea”. Mai vreți ceva, fetelor?
„Aurica”, de exemplu, zice că e bărbat și caută o femeie. Preferabil bogată, deoarece e nebun după bani și mașini. Nu știm care sunt defectele lui Aurică, dar credem că am detectat unul: ori e greu de cap, ori nu știe să citească. Sau poate că cel mai bine citește în stele, deoarece, la întrebarea dacă inteligența îl inhibă sau atrage a răspuns scurt: „Astrologia”.

Româna, cea mai tare limbă straină

„Marini_22”, la cei 22 de ani ai săi, este polivalent: e muncitor și urmează liceul în același timp. Nu ne spune dacă logica este materia lui preferată, însă dacă privim răspunsul pe care l-a dat la întrebarea „Care este primul lucru pe care îl remarcă ceilalți la tine”, ne dăm seama că nu, logica nu e obiectul lui preferat. Pe sistemul „Bună ziua!”, „Bat un par” el a răspuns: „Să fie ei înșiși”. La fel de inspirat a răspuns și la întrebarea legată de inteligență. N-am aflat nici dacă îl atrage, nici dacă-l inhibă, deoarece „Marini_22” a dat o replică din alt film: „Frumusețea naturală”.
„Camy” are 29 de ani și caută un bărbat. Pentru ca acesta să-și facă o imagine cât mai clară despre ea, trebuie să știe că „plăcerea ascunsă” a fetei este … inteligența.
„Sacal_lau” are la 32 de ani și este în căutarea unei femei pentru prietenie, sex și căsătorie. L-a înspăimântat complet întrebarea legată de inteligență. A răsuns scurt și hotarât: „Nu”.
E foarte posibil ca răspunsurile derutante ale unora dintre ei să aibă drept explicație faptul că nu înțeleg foarte bine limba română. De exemplu, „King_dark”, de 25 de ani, la întrebarea despre limba străină pe care o cunoaște cel mai bine, spune că „româna”. De ce i-o fi limba română așa de străină unui bârlădean, e greu de spus. Și mai greu e de aflat cum o să se înțeleagă cu femeia pe care o va găsi, mai ales că omul e interesat doar de prietenie și căsătorie, sexul ieșind din discuție. Măcar aici … avea ocazia să tacă.

Sexul, în top

Matrimonialele reprezintă o piață foarte căutată de vasluienii dornici de sex. Și pentru cei care îl caută cu disperare și pentru cei care îl oferă. Mai mult sau mai puțin subtili, vasluienii reușesc să transmită mesajul făcându-se clar înțeleși: vor sex.
„Manuik 74” mărturisește franc: plăcerea lui ascunsă este să facă „sex neîntrerupt”. Cum femeile gonflabile nu și-au oferit serviciile pe internet, o soluție pentru tânărul greu de satisfăcut ar fi oferta a două surori. Cu o condiție: să fie manierat. Se pare că domnișoarele care emit această prretenție nu suportă mitocănia în timpul orgiilor sexuale. Parol! Ele oferă companie și chiar „party în grup” domnilor „stilați și rafinați”. Dacă se găsește cineva, pot fi siguri că fetele sunt cu adevărat pasionate de „meserie”, căci acceptă bărbați care „nu e obligatoriu să fie și generoși”.
Fiindcă au făcut precizări legate de vârstă, tot la ușa lor poate să bată și „Peternicu”. La 48 de ani, omul vrea doar sex și recunoaște că plăcerea lui ascunsă e tot sexul.
„Adormitul” are 25 de ani și îi plac „mâțele”. Așa de tare le iubește încât face public faptul că plăcerea lui ascunsă este „să se joace cu pisicuța”.
Pe unul dintre site-urile de matrimoniale, doamnele căsătorite dornice de „senzații tari” găsesc ocazia unei escapade departe de ochii soțului. Un tânăr din Bârlad, care se descrie viril și tandru oferă „clipe de neuitat doamnelor plictisite de soții lor”.
Omul nu mai are alte pretenții, spre deosebire de concetățeanul său pe nume „Ulen” care vrea sex cu o femeie de orice vârstă, dar să fie inteligentă.

Ionuț PREDA Un număr uriaș de anunțuri matrimoniale din județul Vaslui publicate pe diverse site-uri de profil le aparțin bărbaților. Interesați de prietenie, de sex sau de căsătorie, bărbații de orice vârstă își caută perechea visată pe Internet. Cei interesați îl pot descoperi aici pe "Brad Pitt II", tineri plini de compasiune pentru soțiile plictisite, dar și fete dispuse să ofere "party în grup" domnilor "manierați". Bârlădenii și vasluienii singuri și neconsolați au invadat site-urile de anunțuri matrimoniale, demolând astfel mitul că "matrimonialele" sunt, de regulă, apanajul femeilor. Unul dintre site-uri le cere celor în căutarea perechii ca, pe lângă…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Simona Vasile

%d blogeri au apreciat: