Home » Monden » S-a semnat contractul: Anda Adam se mărită la Vila 23, pe malul Lacului Snagov

S-a semnat contractul: Anda Adam se mărită la Vila 23, pe malul Lacului Snagov

Visul de a avea o nuntă tipic “americănească” prinde contur pe zi ce trece. Anda Adam a stabilit locul unde va organiza petrecerea și totul pare să arate ca în filme. Iar pentru asta, nu se uită la bani.

Va îmbrăca o rochie cu trenă, patru domnișoare i-o vor ține, va defila la brațul tatălui ei, iar la capătul covorului roșu pe care va păși o va aștepta alesul ei. Nu este o scenă tipică peliculelor americane, ci scenariul după care se va desfășura nunta Andei Adam cu Andrei Sorin (foto). Iar asta nu este decât ceremonia. La fel de “made in SUA” va fi și petrecerea organizată pentru cei peste 300 de invitați, care începe deja să prindă contur. Zilele trecute, artista a stabilit locul de desfășurare și a semnat contractul. Nunta se va ține pe pajiștea din fața Vilei 23, pe malul Lacului Snagov.

A închiriat un hotel pentru invitați

Iar costurile nu sunt tocmai mici. Pentru că și-a dorit să petreacă în aer liber, în mijlocul naturii, Anda a închiriat un cort alb enorm și a primit “din partea casei” o scenă de 100 mp, pe care vor urca mulți dintre colegii ei de breaslă, în noaptea nunții.

Decorațiunile vor fi tot albe, la fel și aranjamentele florale proaspete, iar meniul, unul sofisticat, pregătit de un chef cu renume. Și, pentru că are mulți invitați din afara orașului, Anda a închiriat toate cele 35 de camere ale hotelului din complexul în care își va sărbători trecerea la statutul de nevastă, pe 7 iunie.

Sursa; libertatea.ro

Visul de a avea o nuntă tipic “americănească” prinde contur pe zi ce trece. Anda Adam a stabilit locul unde va organiza petrecerea și totul pare să arate ca în filme. Iar pentru asta, nu se uită la bani. Va îmbrăca o rochie cu trenă, patru domnișoare i-o vor ține, va defila la brațul tatălui ei, iar la capătul covorului roșu pe care va păși o va aștepta alesul ei. Nu este o scenă tipică peliculelor americane, ci scenariul după care se va desfășura nunta Andei Adam cu Andrei Sorin (foto). Iar asta nu este decât ceremonia. La fel de…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile