Home » Monden » Veste mare pentru Adelina Pestritu! Prezentatoare TV va fi mama de fetita!

Veste mare pentru Adelina Pestritu! Prezentatoare TV va fi mama de fetita!

Inevitabilul se va intampla in curand! Dupa ce la inceput s-au ascuns de paparazzi, Adelina Pestritu si Speak au dat cartile pe fata. Cei doi vor avea viitor stralucit impreuna, ne-a spus prezicatoare Liliana Paun, care prezice si un copil in cuplu.

Adelina Pestritu si Speak traiesc de un an o frumoasa poveste de dragoste, iar lucrurile incep sa devina serioase. Cei doi s-au mutat impreuna, iar celebra prezicatoare Liliana Paun ne-a spus in exclusivitate ca cei doi vor avea in viitorul apropiat si o fetita.

“Va face o fetita in doi ani”

 Se pare ca viitorul suna bine pentru Adelina, care in cel mult doi ani va deveni mamica si nu va mai trebuie sa se uite cu jind la mamicile invitate la ea in emisiune.
“Adelina este din fire foarte geloasa, iar pe Liviu Varciu l-a uitat d emult. Ea il iubeste pe tipul cu care este acum si el o iubeste. Este o tipa orgolioasa si foarte sensibila si iubeste mult animalele si copii. In viitor e ava ramane cu Speak.

Este o zodie buna, Adelina pune suflet in relatia in care este implicata, o caracterizeaza sinceritatea. Ii plac surprizele si e foarte prietenoasa. Ea se va casatori si va avea o nunta superba si va face o fetita in doi ani”, ne-a spus Liliana Paun.

 Vrea sa sa recasatoreasca

Adelina Pestritu declara recent ca nu este speriata de faptul ca a trecut printr-o casnicie esuata si ca este pregatita oricand sa o ia de la capat.

Sursa: cancan.ro

Inevitabilul se va intampla in curand! Dupa ce la inceput s-au ascuns de paparazzi, Adelina Pestritu si Speak au dat cartile pe fata. Cei doi vor avea viitor stralucit impreuna, ne-a spus prezicatoare Liliana Paun, care prezice si un copil in cuplu. Adelina Pestritu si Speak traiesc de un an o frumoasa poveste de dragoste, iar lucrurile incep sa devina serioase. Cei doi s-au mutat impreuna, iar celebra prezicatoare Liliana Paun ne-a spus in exclusivitate ca cei doi vor avea in viitorul apropiat si o fetita. “Va face o fetita in doi ani”  Se pare ca viitorul suna bine pentru…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: