Home » Technology » Telefonul la care poți să te uiți la filme timp de 15 ore consecutive

Telefonul la care poți să te uiți la filme timp de 15 ore consecutive

de Dan Dobrovolschi

Huawei a lansat în țara noastră P8 max, cel mai performant smarthpone din portofoliu.

Huawei P8 max integrează un ecran HD JDI de 6,8 inci, care este cel mai mare ecran FHD in-cell din lume. Raportul de 16:9 îi permite noului model să fie mai subțire, ușor de manevrat, dar și de transportat. P8 max include modul Landscape care le permite consumatorilor să vizualizeze diferite tipuri de conținut și să citească folosind telefonul, în timp ce tehnologia de evidențiere a culorilor le oferă o experiență vizuală îmbunătățită. Ecranul mare de 6,8 inci al P8 max este echipat cu o baterie puternică de 4360 mAh, păstrând însă un corp subțire de 6,8 inci. Datorită acestei baterii, consumatorii pot urmări clipuri video pe telefon timp de 15 ore consecutive.

Huawei P8 max utilizează o combinație de 5+13 megapixeli pentru camera principală și cea frontală. Camera principală, de 13 megapixeli, cu tehnologia de reducere a vibrației optice, permite realizarea unor fotografii mult mai expresive noaptea.

Întregul corp al telefonului este confecționat dintr-o bucată de aluminiu utilizat în industria aerospațială. Huawei P8 max folosește o soluție de disipare a căldurii pentru a evita supraîncălzirea. Smartphone-ul este confecționat dintr-un aliaj cu o conductivitate termică DX19, la fel ca și cel utilizat în construcția unor modele auto de lux, iar coeficientul de conductivitate termică este de nouă ori mai mare decât cel al oțelului inoxidabil și de 3,8 mai mare decât cel al aluminului – aliajul cu magneziu folosit în cazul telefoanelor obișnuite.

Sursa: capital.ro

de Dan Dobrovolschi Huawei a lansat în țara noastră P8 max, cel mai performant smarthpone din portofoliu. Huawei P8 max integrează un ecran HD JDI de 6,8 inci, care este cel mai mare ecran FHD in-cell din lume. Raportul de 16:9 îi permite noului model să fie mai subțire, ușor de manevrat, dar și de transportat. P8 max include modul Landscape care le permite consumatorilor să vizualizeze diferite tipuri de conținut și să citească folosind telefonul, în timp ce tehnologia de evidențiere a culorilor le oferă o experiență vizuală îmbunătățită. Ecranul mare de 6,8 inci al P8 max este echipat…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Dan Dobrovolschi