Home » Social » Incendiu la un apartament din centrul Vasluiului

Incendiu la un apartament din centrul Vasluiului

de Marian MOCANU

Vasluianul Nicolae Adumitroaie a avut un șoc ieri, când și-a văzut apartamentul cuprins de flăcări. În imobil locuiește fiul său, Valentin, care îl rugase să îi aducă niște medicamente de la farmacie. Când a ajuns în fața blocului a văzut că pe gemurile apartamentului său ieșeau flăcări și fum negru.

Imediat, la fața locului s-au deplasat două autospeciale de stingere din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Podul Înalt” Vaslui. Paramadicii sosiți la fața locului i-au acordat primul ajutor lui Valentin Adumitroaiei, cel care, de altfel, anunțase evenimentul. Acesta a suferit o intoxicație ușoară din cauza fumului gros, refuzând ulterior transportarea la spital.

Cauza probabilă a incendiului a fost un scurtcircuit la rețeaua electrică. Din cauza focului, au fost distruse două calculatoare, un televizor, o canapea și parchetul din sufrageria în care a izbucnit incendiul, celelalte camere din apartament fiind afectate de fumul gros. Celelalte apartamente din bloc nu au avut de suferit și, în afara tânărului intoxicat cu fum, de această dată nu au fost persoane rănite.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=RfC3kaei8XM&w=420&h=315]

Este pentru a doua oară când apartamentul lui Nicolae Adumitroaie a fost cuprins de flăcări. Prima dată, în urmă cu mai bine de zece ani, omul a trecut printr-un alt incendiu, provocat de o scăpările de gaze de la butelie. Atunci, mama lui a murit în urma exploziei, iar el s-a salvat în ultimul moment, sărind în balconul vecinului de dedesubt.
 

de Marian MOCANU Vasluianul Nicolae Adumitroaie a avut un șoc ieri, când și-a văzut apartamentul cuprins de flăcări. În imobil locuiește fiul său, Valentin, care îl rugase să îi aducă niște medicamente de la farmacie. Când a ajuns în fața blocului a văzut că pe gemurile apartamentului său ieșeau flăcări și fum negru. Imediat, la fața locului s-au deplasat două autospeciale de stingere din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Podul Înalt” Vaslui. Paramadicii sosiți la fața locului i-au acordat primul ajutor lui Valentin Adumitroaiei, cel care, de altfel, anunțase evenimentul. Acesta a suferit o intoxicație ușoară din cauza fumului…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: