Home » Administratie » Vedeta străzii vrea casă de la primărie

Vedeta străzii vrea casă de la primărie

Cea mai vestită hoinară a Bârladului – Maria, sau Neagra – s-a decis subit să pună capăt traiului sub cerul liber. Săptămâna trecută a venit la Primăria Bârlad, hotărâtă să intre în audiență la primarul Marin Bunea pentru a-i cere o casă sau măcar un apartament.

neagra-maria1Pentru această ocazie specială, Neagra nu și-a mai pus nici perucă, nici funde în păr, ci s-a ras în cap, după care și-a făcut o baie bună la fântâna arteziană din fața primăriei, acolo unde își face toaleta în mod frecvent.

Din păcate, cochetăria feminină a celebrei hoinare nu a avut trecere în fața lui Bunea. Surprinzător, acesta a demonstrat, pentru prima dată de când a nimerit în fotoliul de primar, o atitudine de neclintit: nu a primit-o pe Maria în audiență. Aceasta a așteptat aproape o oră în fotoliul de la parterul clădirii.

Supărată pe autorități, Neagra s-a hotărât să protesteze pe trotuarul din fața instituției. Fără succes, însă. (S.M.)

Cea mai vestită hoinară a Bârladului – Maria, sau Neagra – s-a decis subit să pună capăt traiului sub cerul liber. Săptămâna trecută a venit la Primăria Bârlad, hotărâtă să intre în audiență la primarul Marin Bunea pentru a-i cere o casă sau măcar un apartament. Pentru această ocazie specială, Neagra nu și-a mai pus nici perucă, nici funde în păr, ci s-a ras în cap, după care și-a făcut o baie bună la fântâna arteziană din fața primăriei, acolo unde își face toaleta în mod frecvent. Din păcate, cochetăria feminină a celebrei hoinare nu a avut trecere în fața…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

6 comments

  1. foarte frumos gestul, domnule primar. daca ajungeti si dvs. in situatia ei?! asa ne pasa de oameni, in secolul 21….

  2. D-le Bunea te credeam mai destept.

  3. AR TREBUI AJUTATA ASA CUM DAM AJUTOARE SOCIALE TUTUROR, DACA PUTETI VA RUGAM DATI-I SI EI O CASUTA MICA CEA MAI MICA CASUTA

  4. INCHIPUITI-VA IARNA PRIN CE TRECE SCOALA NU ARE DE MUNCA NICI VORBA,
    NU O PRIMESTE NIMENI

  5. banuiesc ca ea nu voteaza, de aia nu primeste nimic. altele, care au facut campanie electorala, au primit locuinte ANL si au primit si loc de munca; si se mai si lauda n gura mare de reusita lor in viata.

%d blogeri au apreciat: