Home » Social » Victorie categorică!

Victorie categorică!

de Răzvan Călin

RC Bârlad s-a impus cu scorul de 44 – 0 în fața echipei Știința Petroșani.

Sâmbătă, echipa de rugby RC Bârlad a reușit să câștige de o manieră categorică partida jucată împotriva celor de la Știința Petroșani, scorul final fiind de 44 – 0. Meciul s-a jucat de la ora 10, pe Stadionul municipal de rugby din Bârlad.

S-ar putea spune că evoluția echipei oaspete a fost surprinzătoare, dacă ne gândim că toate lumea se aștepta ca puternica echipă din Petroșani să dea o replică tăioasă bârlădenilor. Însă nu a fost așa. Rugbiștii bârlădeni au prestat un joc în forță, eficient, punând o presiune constantă pe un adversar care, parcă, nu reușea să-și regăsească ritmul. Așa se face că RC Bârlad a reușit să marcheze șase eseuri (cu patru transformări) și două lovituri de pedeapsă, lisat marcatorilor cuprinzându-i pe Ibănescu, Munteanu, Hurez, Curcan și Banu.

harnagea_ioan123”Putem spune că relațiile de joc dintre jucătorii echipei noastre au început să decurgă din ce în ce mai bine. Băieții s-au concentrat mai bine, au făcut un joc bun și, astfel, am putut termina învingători partida. Ce-i drept, surprinzător a fost și faptul că am întâlnit un adversar care, cel puțin la acest meci, nu s-a mai dovedit a fi la fel de competitiv ca în alte dăți”, ne-a declarat Ioan Harnagea, antrenorul RC Bârlad.

Etapa viitoare a campionatului Diviziei Naționale de Seniori, care se va derula pe 25 aprilie, RC Bârlad va juca în deplasare contra celor de la CSUAV Arad.

de Răzvan Călin RC Bârlad s-a impus cu scorul de 44 - 0 în fața echipei Știința Petroșani. Sâmbătă, echipa de rugby RC Bârlad a reușit să câștige de o manieră categorică partida jucată împotriva celor de la Știința Petroșani, scorul final fiind de 44 - 0. Meciul s-a jucat de la ora 10, pe Stadionul municipal de rugby din Bârlad. S-ar putea spune că evoluția echipei oaspete a fost surprinzătoare, dacă ne gândim că toate lumea se aștepta ca puternica echipă din Petroșani să dea o replică tăioasă bârlădenilor. Însă nu a fost așa. Rugbiștii bârlădeni au prestat un…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Razvan Calin

%d blogeri au apreciat: