Home » Monden » Vrei o relație fericită? Fă sex de 3 ori pe săptămână!

Vrei o relație fericită? Fă sex de 3 ori pe săptămână!

Cuplurile care vor să-și păstreze relația perfectă pe termen lung ar trebui să țină cont de o regulă esențială, după cum susțin cercetătorii canadieni și americani: să facă sex de trei ori pe săptămână.

Oamenii de știință de la Universitatea din Toronto susțin că o viață sexuală regulată consolidează relația, în timp ce scăderea activității sexuale îi frustrează pe parteneri, care nu se mai simt doriți, iar acest lucru poate duce atât la depresie, cât și la despărțire.

Așadar, potrivit studiilor, cuplurile care fac sex de trei ori pe săptămână sunt mult mai fericite decât celelalte.

Sursa: libertatea.ro

Cuplurile care vor să-și păstreze relația perfectă pe termen lung ar trebui să țină cont de o regulă esențială, după cum susțin cercetătorii canadieni și americani: să facă sex de trei ori pe săptămână. Oamenii de știință de la Universitatea din Toronto susțin că o viață sexuală regulată consolidează relația, în timp ce scăderea activității sexuale îi frustrează pe parteneri, care nu se mai simt doriți, iar acest lucru poate duce atât la depresie, cât și la despărțire. Așadar, potrivit studiilor, cuplurile care fac sex de trei ori pe săptămână sunt mult mai fericite decât celelalte. Sursa: libertatea.ro

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: