Home » Social » Trupa „Vama”, la Zilele culturale ale Bârladului

Trupa „Vama”, la Zilele culturale ale Bârladului

de Simona MIHĂILĂ

Pe locul al doilea în opțiunile bârlădenilor a fost Antonia, însă cele mai multe preferințe au fost exprimate în favoarea lui Tudor Chirilă.

„Vama” și Tudor Chirilă vor concerta pe 24 mai în cadrul Zilelor culturale ale Bârladului. Acesta este rezultatul votului propus de Primăria Bârlad, pe site-ul instituției. Circa 300 de bârlădeni și-au exprimat dorința ca Tudor Chirilă, juratul de la „Vocea României”, să urce pe scena celui mai așteptat eveniment anual al orașului, alături de trupa sa.

Antonia era cât pe ce să urce pe scena Zilelor culturale ale Bârladului

Antonia era cât pe ce să urce pe scena Zilelor culturale ale Bârladului

Pe locul doi în opțiunile votanților, la diferență de aproape 90 de voturi, a fost Antonia.
„Au mai fost voturi și pentru alți soliști și trupe ale momentului – Pepe, Andra, Andreea Bănică – însă majoritatea propunerilor au fost pentru Tudor Chirilă, urmat de Antonia. Dacă bugetul ar fi permis, probabil am fi luat în calcul și varianta de a o invita pe Antonia. Oricum, bârlădenii vor avea ce vedea”, a declarat Constantin Nițuc, purtătorul de cuvânt al Primăriei Bârlad.
Zilele culturale ale Bârladului se vor desfășura în perioada 15 – 24 mai. Pe scena amenajată, ca de fiecare dată, în fața primăriei, vor urca în fiecare seară trupe și soliști, atât în zona Bârladului, dar și nume consacrate. Numele lor vor fi făcute publice abia după întrunirea de săptămâna viitoare a Comisiei de cultură a orașului.
Întregul program al evenimentului va fi prezentat consilierilor locali în ședința de pe 30 aprilie.
Popularitatea trupei „Vama” a crescut semnificativ după sezonul 4 al concursului „Vocea României”, când Tiberiu Albu, concurentul antrenat de juratul Tudor Chirilă, a câștigat trofeul.
Însă „Perfect fără tine” este piesa care menține „Vama” în topuri și acum, după doi ani de la lansare. A fost considerat imnul verii 2013, iar la ediția din 2014 a Premiilor Muzicale Radio România, piesa a fost desemnată „Cântecul anului” .

de Simona MIHĂILĂ Pe locul al doilea în opțiunile bârlădenilor a fost Antonia, însă cele mai multe preferințe au fost exprimate în favoarea lui Tudor Chirilă. „Vama” și Tudor Chirilă vor concerta pe 24 mai în cadrul Zilelor culturale ale Bârladului. Acesta este rezultatul votului propus de Primăria Bârlad, pe site-ul instituției. Circa 300 de bârlădeni și-au exprimat dorința ca Tudor Chirilă, juratul de la „Vocea României”, să urce pe scena celui mai așteptat eveniment anual al orașului, alături de trupa sa. Pe…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Simona Vasile

%d blogeri au apreciat: