Home » Monden » 5 cele mai frecvente întrebări despre sex

5 cele mai frecvente întrebări despre sex

Întotdeauna oamenii au avut curiozități în materie de sex și au avut nevoie să știe ce le poate îmbunătății sau afecta viața sexuală. Iată care sunt cele mai frecvente întrebări despre sex pe care și le pun cei care vor să aibă o viață sexuală satisfăcătoare.

Aici aveți răspunsul specialiștilor la cele mai frecvente întrebări despre sex

Cele mai frecvente întrebări despre sex: 1. De ce nu pot avea orgasm în timpul actului sexual?

Este una dintre cele mai frecvente întrebări despre sex pe care și-o pun deseori femeile. Deși foarte multe femei reușesc să ajungă la orgasm, tot la fel de multe se găsesc în imposibilitatea de a se bucura de acest lucru. Motivele pot fi diferite de la femeie la femeie, uneori ca urmare a unor probleme de sănătate, dar de cele mai multe ori din cauză că nu sunt capabile să se relaxeze. Pentru foarte multe dintre ele, intimitatea și conexiunea sexuală pot fi la fel sau poate chiar mai plăcute decât orgasmul.

Cele mai frecvente întrebări despre sex: 2. Afrodisiacele au efect asupra sexualității?

Într-adevăr putem spune despre anumite alimente, plante sau mirosuri că ar spori dorința de a face sex. Ciocolata neagră poate acționa în acest fel, cum de altfel și chimbirul, migdalele și semințele de mac. Însă acțiunea tuturor acestor stimulente nu este pe atât de puternică pe cât este atracția sexuală față de cealaltă persoană.

Cele mai frecvente întrebări despre sex: 3. Masturbarea afectează relația sexuală?

Dacă se întâmplă din când în când, dar sexul între parteneri predomină în relație, nu trebuie să vă faceți probleme în privința masturbării. Dar dacă aceasta devine o regulă în relație și chiar are loc deseori, în cursul zilei, la locul de muncă sau în locuri publice, această practică poate crea mari probleme atât în viața de cuplu, cât și în cea profesională sau socială. Cele mai frecvente întrebări despre sex sunt legate de masturbare.

Cele mai frecvente întrebări despre sex: 4. De ce sexul este dureros?

Majoritatea femeilor au întâmpinat la un moment dat această problemă. În cele mai multe situații cauza fiind lipsa excitației și lubrifierii. Dar și anticoncepționalele și medicamentele pot duce la uscăciunea vaginală și din acest motiv actul sexual să fie dureros. Durerea în timpul actului sexual poate apărea la orice vârstă, iar dacă ea persistă trebuie să apelați la medicul ginecolog.

Cele mai frecvente întrebări despre sex: 5. Ce se poate întâmpla dacă fac sex neprotejat?

Există posibilitatea ca în momentul în care faci sex neprotejat cu o persoană pe care abia ai cunoscut-o să contactezi o boală cu transmitere sexuală. Și din păcate infecțiile nu sunt descoperite imediat, ci simptomele apar după câteva zile sau săptâmâni. Într-adevăr cele mai frecvente întrebări despre sex au legătură cu sexul neprotejat și consecințele lui.Sursa: click.ro

Întotdeauna oamenii au avut curiozități în materie de sex și au avut nevoie să știe ce le poate îmbunătății sau afecta viața sexuală. Iată care sunt cele mai frecvente întrebări despre sex pe care și le pun cei care vor să aibă o viață sexuală satisfăcătoare. Aici aveți răspunsul specialiștilor la cele mai frecvente întrebări despre sex Cele mai frecvente întrebări despre sex: 1. De ce nu pot avea orgasm în timpul actului sexual? Este una dintre cele mai frecvente întrebări despre sex pe care și-o pun deseori femeile. Deși foarte multe femei reușesc să ajungă la orgasm, tot la…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: