Home » Administratie » În Vaslui, curățenia de primăvară se desfășoară în forță

În Vaslui, curățenia de primăvară se desfășoară în forță

de Marian MOCANU

Goscom Vaslui acordă în această perioadă o atenție sporită spațiilor verzi din oraș. Noile vehicule de curățenie intrate recent în patrimoniul societății au fost deja scoase la muncă, atât mașinile de măturat, cât și aspiratoarele stradale.

Conform directorului GOSCOM SA Vaslui, Cătălin Bârleanu, zilnic, peste 70 de lucrători ai societății se ocupă de reamenajarea spațiilor verzi. Astfel, se plantează flori sau arbori, ori se strâng deșeurile, acolo unde este cazul.

La forța de muncă a societății se adaugă circa 100 deținuți de la Penitenciarul Vaslui, instituție cu care Primăria Vaslui are în acest sens un contract de prestări servicii.

„Cu toate că facem toate eforturile pentru ca și în acest an vasluienii poată vedea flori și verdeață pe străzile municipiului, acest lucru nu este de ajuns. Trebuie ca și vasluienii să dea dovadă de simț civic și să facă același lucru în jurul blocurilor”, a declarat Cătălin Bârleanu.

de Marian MOCANU Goscom Vaslui acordă în această perioadă o atenție sporită spațiilor verzi din oraș. Noile vehicule de curățenie intrate recent în patrimoniul societății au fost deja scoase la muncă, atât mașinile de măturat, cât și aspiratoarele stradale. Conform directorului GOSCOM SA Vaslui, Cătălin Bârleanu, zilnic, peste 70 de lucrători ai societății se ocupă de reamenajarea spațiilor verzi. Astfel, se plantează flori sau arbori, ori se strâng deșeurile, acolo unde este cazul. La forța de muncă a societății se adaugă circa 100 deținuți de la Penitenciarul Vaslui, instituție cu care Primăria Vaslui are în acest sens un contract de…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: