Home » Social » A murit din cauză că a pierdut mult sânge!

A murit din cauză că a pierdut mult sânge!

de Răzvan CĂLIN

Bătrânul din Tutova care a ajuns sub roțile trenului în timp ce încerca să se urce din mers a decedat la spitalul din Bârlad din cauza unei puternice hemoragii.

Mihail Nenov, bâtrânul în vârstă de 73 de ani, care inițial a scăpat cu viață după ce a ajuns sub roțile unui tren, a decedat în cele din urmă din cauza gravității rănilor suferite. Practic, bătrânul a pierdut lupta cu viața din cauză că a pierdut prea mult sânge. El a fost internat la Secția ATI a Spitalului municipal de urgență ”Elena Beldiman” din Bârlad la scurt timp după producerea tragicului accident.

”Din păcate, la câteva ore după producerea accidentului, undeva în jurul orei 17, persoana respectivă a decedat. În ciuda eforturilor depuse de medici, nu s-a mai putut salva viața acestui om din cauză că a pierdut o cantitate mare de sânge”, ne-a declarat medicul Gabriela Daniș, purtătorul de cuvânt al spitalului din Bârlad.

Reamintim că tragedia s-a petrecut luni, 20 aprilie, în jurul orei 6.20, la scurt timp după ce trenul ce circulă pe relația Tecuci – Iași a ajuns în Gara Bârlad. Atunci a fost momentul când Nenov (care urcase în tren din Halta Tutova cu intenția de a merge la Iași) a coborât din garnitură pentru a-și cumpăra un ziar. Omul a crezut că are timp pentru așa ceva, însă s-a înșelat căci trenul s-a pus în mișcare mult mai repede decât se aștepta. Speriat că pierde trenul, bătrânul a alergat după acesta încercând să se urce din mers, în ciuda avertismentelor lansate atât de impiegat, cât și de ceilalți oameni prezenți în gară la acea oră. A reușit să se prindă cu o mână de balustrada de la urcarea într-un vagon, însă din cauză că trenul prinsese viteză a fost proiectat sub roțile acestuia. Omul a suferit răni serioase la ambele picioare.

de Răzvan CĂLIN Bătrânul din Tutova care a ajuns sub roțile trenului în timp ce încerca să se urce din mers a decedat la spitalul din Bârlad din cauza unei puternice hemoragii. Mihail Nenov, bâtrânul în vârstă de 73 de ani, care inițial a scăpat cu viață după ce a ajuns sub roțile unui tren, a decedat în cele din urmă din cauza gravității rănilor suferite. Practic, bătrânul a pierdut lupta cu viața din cauză că a pierdut prea mult sânge. El a fost internat la Secția ATI a Spitalului municipal de urgență ”Elena Beldiman” din Bârlad la scurt timp…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Razvan Calin

3 comments

  1. EU CRED CA A MURIT DIN CAUZA SISTEMULUI MEDICAL CARE E LA PAMANT!

    • Daca i-a fost sectionata artera femurala, puteau sa vina si extraterestrii ca nu-l mai salvau !

    • ce vina au doctorii ma distrusule daca tu iti tai venele in baie. Sunt si ei tot oameni, ti-au spalat creierul cu capitain planet.

%d blogeri au apreciat: